Medicin, coaching og teknologi - vægttab uden følelsen af sult.

Embla er en digital vægttabsklinik, ikke en diæt. Dit helt personlige sundhedsteam vil skræddersy dit forløb med medicin og coaching, for en livsvarig livsstilsændring.
Receptpligtig medicin
Online coaching og support
Fuld adgang til Embla-appen

Vores online vægttabsforløb

Embla-metoden

Lægen udskriver medicin

Moderne GLP-1 medicin udskrives gennem vores læger, klinisk godkendt og gennemtestet
Medicinen regulerer din appetit og giver dig en mæthedsfornemmelse mellem måltider
Gennemsnitligt vægttab på 1kg per uge

Livsstilsændring med online coaching

1:1 video konsultationer og chat med din coach lige fra lommen
Individualiseret livsstilsændring skræddersyet til din levestil
Support fra et personligt sundhedsteam bestående af en læge, en sygeplejerske og en coach

Virtuelt vægttabsunivers samlet på ét sted

Opdater en logbog og se dine fremskridt direkte i mobilappen
Mød andre medlemmer, del oplevelser og støt hinanden i vores community-grupper
Find lækre opskrifter og et vidensbibliotek skræddersyet til at støtte dig hele vejen
Embla forløbet

Forløb

Vores forløb er delt op i fem stadier. Hvert stadie forsyner dig med en række værktøjer, som rykker dig tættere på dit mål; et langvarigt vægttab.
Stadie 1

Fokus på kost og spisevaner

Vores metoder de første 12 uger af dit forløb fokuserer intensivt på dine spisevaner, hvor vi har et stort fokus på naturlige fødevarer og kost. Dette forbindes naturligt i første del af dit forløb, hvor du også vil få receptpligtig medicin, som efterligner mæthedshormonerne i kroppen, og hæmmer sultfølelse. Ud over fokus på ernæring, vil denne fase også introducere dig for små, nemme vaneændringer som daglige gåture og nem motion. Vi tilbyder dig vaner du vil have let ved at følge.
Stadie 2

Fokus på fysisk aktivitet

I takt med at dit energiniveau øges, så kigger vi på fysisk aktivitet, med nøje skræddersyning af dine præferencer og erfaring, for at sikre en personlig og effektiv strategi. Mens strategien behandles individuelt, vil vi som udgangspunkt altid anbefale 30 minutters moderat motion per dag. Vi vil sideløbende i denne fase også kigge ind i en nøje evaluering af din medicindosis og justere alt efter effektivitet og aftagelse af effekt. Vi tilbyder en ikke-restriktiv kost, og går i denne fase nøje ind og ser på en balanceret tilgang hvor alt mad er tilladt, men hvor den ernæringsmæssige værdi prioriteres højt.
Stadie 3

Fællesskab og det sociale aspekt

Forskning viser, at det har stor betydning for ens vægttab, hvorvidt man har et stærkt socialt fællesskab til at bakke en op og støtte en i processen. Vi anbefaler varmt vores medlemmer, at engagere sig med andre medlemmer i vores fællesskabsgrupper. Vi oplever, at det at dele oplevelser og det, at være åben for nye perspektiver, kan hjælpe vores medlemmer betydeligt til at føle sig inspireret. Det gør også, at man sandsynligt vil overkomme de forhindringer der kommer på vejen. Din personlige coach vil fortsat guide dig i de fysiske aktiviteter du synes er en fornøjelse for dig, mens din medicindosis løbende justeres, hvis nødvendigt.
Stadie 4

Automatiser af dine vaner og nedtrapning af medicinen

Emblas medicinske tilgang betyder stor succes med dit vægttab, men helt fra begyndelsen planlægger vi altid dit liv uden medicin. Beslutningen om at nedtrappe medicinen, eller hvorvidt den skal forblive lidt endnu, er en rådgivende samtale man fører med sit medicinske sundhedsteam. Som du gradvist nedtrappes medicinen, vil de vaner og rutiner du har opbygget under forløbet automatisk forblive med dig, og den kontinuerlige support fra dit personlige sundhedsteam vil give dig den selvtillid og støtte det kræver, at holde de gode vaner og fremskridt fortsat.
Stadie 5

Embla Embrace - vedligeholdelse

Når du er trappet helt ud af medicinen vil det markere en ny og spændende fase i dit vægttab, hvor vedligehold bliver et vigtigt og afgørende element for dit varige vægttab. Du kan i denne fase bruge alle de redskaber, du har lært under dit forløb, og bevare de strategier du har fået formidlet gennem din coach til at bevare dit flotte resultat. Uden medicin, vil du nu skulle reflektere på sultfølelse, energi og gode søvnvaner for at sikre dine kontinuerlige fremskridt. Støtte fra din coach og fra Embla-fællesskabet, sideløbende med kontinuerlig fysisk aktivitet, vil hjælpe dig med dit videre vægttab.
Vi har nogle fantastiske ansatte

Dit eget sundhedsteam

Når man er medlem hos Embla, får man tilknyttet et fast behandlingsteam. Dette team består af en læge, sygeplejerske og en coach. Gode relationer er vigtige for at opnå et vægttabsmål - og derfor prioriterer vi det højt!

Coach

  • Uddanner dig i Embla-programmet
  • Giver dig de mentale værktøjer til at nå i mål
  • Holder din motivation oppe

Læge

  • Udskriver recept på medicin
  • Tilpasser dosis løbende
  • Står klar til at hjælpe, hvis du oplever bivirkninger

Sygeplejerske

  • Lærer dig og dine udfordringer at kende
  • Tracker din udvikling
  • Følger dig igennem hele forløbet

Forløbet

Hvordan virker det?

Vores vægttabsforløb har ingen binding eller startgebyr.

Trin 1

Skriv dig op til en gratis konsultation
Bliv medlem

Trin 2

Download vores gratis mobilapp
Om mobil-appen

Trin 3

Hent din medicin på apoteket
Om medicinen

Trin 4

Start dit 360 graders vægttabsforløb
Om coachingen

Transparente priser, aflys ethvert øjeblik

Hvad koster et vægttabsforløb hos Embla?

Book gratis samtale
Indlæser ledige konsultationer...