Hos os får du et varigt vægttab - uden at sulte

Nemt og ligetil. Embla er skræddersyet til din hverdag. Appetitregulerende medicin hjælper dig på din vægttabsrejse. Hjælp og support er tilgængelig, når du har brug for det fra hele dit sundhedsteam.
embla | din medicinske vægttabskllinik

Din virtuelle medicinske vægttabsklinik

Hvad får du som medlem?

24/7 Online Coaching & Support

Receptpligtig medicin der nedsætter din appetit

Fuld adgang til embla-appen

Vi er Danmarks største medicinske vægttabsklinik, der tilbyder dig både medicin, coaching og digitale redskaber til et varigt resultat. Via vores app kan du selv booke konsultationer, læse opskrifter og artikler og meget mere. Vores service er det komplette medicinske vægttabsforløb.
Tilmeld dig en gratis screening
Forløbet

Hvordan virker det?

Hos embla har vi alt fra lægen, sygeplejersken og coachen - så vi tilbyder det komplette holistiske forløb, 100 % virtuelt.
Tilmeld dig gratis samtale med sygeplejerske
Du får du mulighed for at stille alle dine spørgsmål, ligesom sygeplejersken får mulighed for lære dig at kende. For at kunne give den bedst mulige behandling vil vi først sikre os, vi er de rigtige for dig! Sygeplejersken vil høre lidt omkring dig og din sundhed. Bare rolig - vi er søde at snakke med!
1
Næste ledig konsultation er XXX med YYYY
Book gratis samtale
2
Hent embla-appen gratis
Embla-appen er gratis og kan hentes på Apple App Store eller Google Play Store og giver dig mulighed for at tage samtalen direkte i appen. Herefter vil du få udskrevet recepten af en af vores læger.
Hent medicinen på apoteket
Du vil få besked i appen, når din medicin er klar til afhentning. Medicinen er en fantastisk hjælp på vejen, da du føler dig mæt hurtigere, og du undgår at føle sult mellem måltider. Du betaler for medicinen direkte på apoteket.
Læs mere om medicin
3
4
Opstart af dit vægttabsforløb
Du vil nu blive tilknyttet din faste coach, der vil hjælpe dig i gang med embla-forløbet. Hvis det giver mening med en blodprøve, gør vi også det i opstarten - det er gratis og frivilligt. Med appen vil du altid have adgang til hele dit nye sundheds-team, når du skal bruge hjælp til dit vægttab. Vores dygtige coaches sætter en plan, specifikt lavet til dig og din situation. Du vil få adgang til embla-community, hvor du kan søge råd og erfaringer fra andre embla-medlemmer.
Læs mere om coaching
Tilmeld dig gratis samtale
Hvordan fungerer det medicinske vægttabsforløb?

Programmet

Vores program er opdelt i fem perioder. Hver periode giver dig en række værktøjer, som viderebringer dig tættere mod målet; et langvarigt vægttab. Programmet starter med medicin og kostændringer - herefter kobles søvn, nærværende spisning og motion på. For det bedste forløb og ud fra erfaringer med andre seje medlemmer, tager et forløb mellem 8-24 måneder.
Vi har nogle fantastiske ansatte

Dit eget sundhedsteam

Når man er medlem hos embla, får man tilknyttet et fast behandlingsteam. Dette team består af en læge, sygeplejerske og en coach. Gode relationer er vigtige for at opnå et vægttabsmål - og derfor prioriterer vi det højt!

læge

Læge

  • Udskriver recept på medicin
  • Tilpasser dosis løbende
  • Står klar til at hjælpe, hvis du oplever bivirkninger
sygeplejerske

Sygeplejerske

  • Lærer dig og dine udfordringer at kende
  • Tracker din udvikling
  • Følger dig igennem hele forløbet
coach

Coach

  • Uddanner dig i embla-programmet
  • Giver dig de mentale værktøjer til at nå i mål
  • Holder din motivation oppe

Hør hvad vores medlemmer siger om os

Overvejer du stadig?

Læs anmeldelser fra vores medlemmer i forløbet