embla logo

Hos os får du et varigt vægttab - uden at sulte

Let og ligetil. Skræddersyet til din hverdag. Appetitregulerende medicin støtter dig på rejsen mod et sundt vægttab uden sult. Støtte og motivation til din livsstilsændring fra din coach og embla’s community. Ubegrænset online adgang til dit online sundhedsteam, når du har brug for det

se op figur

Hvordan virker det så?

Mange som er svært overvægtige har kæmpet med vægten store dele af deres liv. Måske har du allerede prøvet alle slags slankekure og i det hele taget gjort rigtig meget for at tabe dig – alligevel oplever du, at tallene på badevægten står stille? Vores program er ganske enkelt og du kan komme i gang i dag hvis du vil. Al kommunikation er via vores mobile app. Herinde venter vores kompetente læger, sygeplejersker og sundhedscoaches på at hjælpe dig skridt for skridt. Vi anvender både medicin og coaching hvor vi arbejder med kost, motion, aktivitet, søvn og de mentale komponenter. Udover de klassiske kliniske værktøjer, giver vi vores medlemmer adgang til opskrifter, direkte chat med deres behandlingsgruppe, video-konsultationer, adgang til vores medlems-community og meget mere.

Trin 1

Tilmeld dig en gratis samtale og download app’en

Du kan tilmelde dig en gratis sundhedssamtale her på hjemmesiden. Hent herefter vores gratis app på Apple App Store eller Google PlayStore. I app'en kan du enkelt logge ind med enten Google, Apple eller Facebook. Sundhedssamtalen er virtuel og afholdes direkte i app'en som en videokonsultation med én af vores sygeplejersker. Du kan selv frit vælge et ledigt konsultationstidspunkt som passer dig.

telefon i hånd med embla app
Trin 2

Afhent din medicin på apoteket

Efter sundhedssamtalen, vurderes det af sygeplejerske og læge, om medicinsk behandling er noget vi kan tilbyde. Vi starter kun forløb op, hvor vi mener, at vi kan facilitere mod et sundt og langvarigt vægttab. Vi anbefaler et forløb på ca. 12 måneder hvor vi støtter dig hele vejen. Opstartes du i behandling, vil du modtage en besked hvori der står, at du nu kan hente medicinen på apoteket. Læs om vores priser her.

Vi sender altid rigeligt med vejledning med, så du er helt tryg ved både medicin, forløb og dit behandlingsteam. Samtidig, har vi valgt en sød og kompetent coach til netop dig - som følger dig herfra. Er du utryg ved medicinen de første par gange, hjælper vores sygeplejerske dig via en video-konsultation.

apotek med medicin
Trin 3

Opstart af dit 360° vægttabsforløb

App - Du har os altid lige ved hånden. Med embla app'en har du adgang til vores sundhedseksperter lige præcis, når du har brug for råd og sparring. Før logbog over dine måltider, din motion og din søvn - og følg dit fremskridt. Du får også adgang til dit eget læringsunivers, hvor der løbende vil komme nye artikler tilpasset dig.

Medicin - Med medicin, der efterligner din krops egen biologi, får du et effektivt værktøj med på din vægttabsrejse. Medicinen regulerer din appetit og får dig til at føle dig mæt, så du kan tabe dig uden at være sulten mellem måltiderne.

1:1 Online coaching - Din personlige coach motiverer dig, når du har brug for det. Du får en sparringspartner, der lærer dig, hvordan du skal spise og træne. Og du får de mentale redskaber, der er nødvendige for at nå i mål. Hele vejen står din coach klar til at støtte dig - lige indtil du har vinket farvel til det sidste overflødige kg.

Medicin

Vil du vide mere om den medicin vi anvender?

Læs mereembla logo

Du får dit eget behandlingsteam

Når man er medlem hos embla, får man tilknyttet et fast behandlingsteam. Dette team består af en læge, sygeplejerske og en coach. Gode relationer er vigtige for, at opnå et vægttabsmål - derfor sætter vi en ære i den gode relation.

læge

Læge

  • Udskriver recept på medicin
  • Tilpasser dosis løbende
  • Står klar til at hjælpe, hvis du oplever bivirkninger
sygeplejerske

Sygeplejerske

  • Lærer dig og dine udfordringer at kende
  • Tracker din udvikling
  • Følger dig igennem hele forløbet
coach

Coach

  • Uddanner dig i embla-programmet
  • Giver dig de mentale værktøjer til at nå i mål
  • Holder din motivation oppe
embla logo

Program

Vores program er opdelt i fire sektioner. Hver sektion giver dig en række værktøjer, som viderebringer dig tættere mod slutmålet; et langvarigt vægttab. Programmet starter med medicin og kostændringer - herefter kobles søvn, reflekteret spisning og motion.

Uge 1 - 12
FOKUS PÅ KOST OG VANER
Medicin

Du bliver grundigt instrueret i, hvordan du tager medicinen, og vi finder den rigtige dosis til dig, som langsomt bliver trappet op. Medicinen efterligner din krops egne mæthedshormoner og sørger for, at du ikke behøver at føle dig sulten, mens du taber dig.

Kost

I de første 12 uger arbejder vi intensivt med dine spisevaner. Hos embla tæller vi ikke kalorier. I stedet har vi fokus på gode råvarer. Vi uddanner dig i, hvilke fødevarer der giver dig energi, og hvordan du skal sammensætte dine måltider.

Aktivitet

Du bør aldrig ændre for mange vaner på én gang. Løbende indfører vi små tiltag som daglige gåture og at tage trappen frem for elevatoren. Er du allerede vant til at få pulsen op, vil din embla-coach hjælpe dig med at finde en træningsform, du synes er sjov, og sætte struktur på den.

Uge 13 - 24
FOKUS PÅ AKTIVITET
Medicin

Vi vurderer løbende, om du får det fulde udbytte af medicinen. Efter de første 12 uger skal du have tabt dig mindst 5% af den kropsvægt, du havde, da forløbet startede.

Kost

Vi arbejder med kosten, og din coach sørger for at give dig de nødvendige redskaber til at holde fast i dine nye vaner. Du oplever forandringer i takt med, at mad baseres på gode råvarer. Du får mere energi, og du føler dig bedre tilpas.

Aktivitet

Nu er der mere overskud til at fokusere på din træning. Ikke to forløb er ens, og din coach tilpasser din fysiske aktivitet sammen med dig. Er motion nyt for dig, lægger din coach en strategi for, hvordan du kommer i gang.

Uge 25 - 36
FÆLLESSKAB, COMMUNITY OG DET SOCIALE ASPEKT
Medicin

Det er blevet en fast del af din hverdag at tage din medicin. Vi vil løbende evaluere hvilken dosis er den rette for dig, i perspektiveret af dine resultater og feedback.

Kost

Som medlem hos embla får du mulighed for at finde støtte hos andre embla-medlemmer i vores community, hvor I kan dele erfaringer og oplevelser med hinanden. Forskning viser, at støtte fra dit sociale netværk er en af nøglerne til at holde dit vægttab ved lige.

Aktivitet

Din coach holder dig til ilden. Har du brug for inspiration til din træning, får du hjælp til at udfordre dig selv. Hvor meget du træner, er stadig individuelt og tilrettelagt efter din hverdag. Typisk anbefaler vi at få pulsen op med moderat motion 30 minutter om dagen.

Uge 37 - 52
automatiser dine vaner og påbegynd nedjusterING af medicin
Medicin

Du kan forvente at tabe dig op til 20% af din kropsvægt i løbet af et år, når du bakker dit vægttab op med medicin. For nogle af vores medlemmer er det tid til at trappe ud af medicinen, mens andre kan få gavn af at blive ved med at tage den i længere tid. Dit team hos embla lægger en plan for din evt. udtrapning.

Kost

Din kost er stadig det stærkeste kort i dit vægttab. De vaner, du har taget til dig det sidste år, er en naturlig del af din hverdag nu. Selv om dit forløb muligvis slutter, er dine nye madvaner kommet for at blive. Du kan altid bruge embla-app'en gratis.

Aktivitet

I emblas community finder du den støtte, du har brug for, hvis det er svært at få snøret løbeskoene. Du føler dig klar til snart at fortsætte selv uden din coach på sidelinjen.

Resultatet indtil nu har givet blod på tanden til at gå hele vejen og lade kroppen finde tilbage i balance. Denne gang er jeg ikke i tvivl om jeg når det, fordi der er støtte fra embla når jeg har brug for det

- Jens, klient, tabt sig 28 kg

Download vores gratis mobile app

Vi har udviklet vores egen mobile app, som er en støtte undervejs i et vægttabsforløb. Vores coaches og behandlingsteams bruger den som kommunikationsplatform mellem medlemmer og embla. Udover kommunikation, så anvender vores klienter app'en dagligt til tracking af søvn, vægt, kost, aktivitet og en række andre ting. App'en er gratis.

Læs mere
embla app | medicinsk vægttab

Coaching

Læs mere om vores coaching program

Læs mereembla logo
kærlighed vægttab

Vi er eksperter

Vi har arbejdet med vægttab i rigtig mange år. Forløbet er udarbejdet af nogle af de førende forskere, læger og personer bag de nyeste studier indenfor området. Vi anvender kun metoder, som er funderet i videnskaben.

Læs mere
smiley

Mød holdet

Vi er enormt stolte af de dygtige mennesker, som udgør vores klinik. Med et stort fokus på faglighed og nærvær, har vi sammensat en gruppe eksperter som kan hjælpe dig hele vejen igennem et vægttabsforløb.

Læs mere
telefon hvid

Book din gratis sundhedssamtale

Man kan altid booke en gratis sundhedssamtale med én af vores sygeplejersker, som kan fortælle mere om forløbet og kortlægge om vi er den rigtige valg for dig.

Tilmeld

Hvad er et medicinsk vægttabsforløb?

Du kan læse mere om hvad et medicinsk vægttab er, på følgende link

Læs mereembla logo