Lige nu tilbyder vi første måned i dit forløb gratis. Ingen binding.
Book gratis samtale
January 17, 2023

Sammenlign embla med andre veje til vægttab

Der er mange måder at tabe sig på. Kun få af dem holder kiloen fra din livvidde i længden.
Slankepiller

Der er mange måder at tabe sig på. Kun få af dem holder kiloen fra din livvidde i længden. Undersøgelser viser, at det er svært at holde fast i et vægttab. Men ny forskning har knækket koden. 

Hos embla kombinerer vi flere velafprøvede metoder i en 360° graders tilgang til dit vægttab. Det gør vi på baggrund af ny viden om kost, træning, medicin og psyke.  

Sammenlign embla med andre metoder til vægttab herunder. 

Fordele ved embla

Hos embla får du mulighed for at kombinerer medicin med 100% online personlig coaching. Du får ny viden om kost og motion og de nødvendige mentale værktøjer til at komme i mål med dit forløb, samtidig med at du har adgang til råd, vejledning og sparring præcis, når du har brug for det - hele døgnet rundt. 

Virker embla bedre end andre måder at tabe sig på?

Hos embla bruger vi den nyeste viden inden for vægttab. Forskning viser, at det er svært at holde vægten nede efter et vægttab, fordi din krop både sænker din forbrænding og øger din appetit på én og samme tid, når du taber dig. Derfor er et blivende vægttab for nogle næsten umuligt at opnå. Men nye studier viser også, at vægttabsmedicin sammen med motion er koden til et langvarigt vægttab. Hos embla skræddersyr vi dit forløb, så du får mulighed for at kombinere medicin, motion, sund kost og de mest effektive værktøjer fra personlig coaching. 

Taber jeg mig med et forløb hos embla?

Du kan forvente at tabe 15% af din kropsvægt i løbet af det første år, når du følger emblas forløb med 1:1 online coaching og medicin. embla hjælper dig ikke med at overholde en slankekur. Vi hjælper dig med at gennemføre en livsstilsændring. Du får de nødvendige værktøjer til at holde vægten, og du bliver en del af vores community, hvor du også, når dit forløb er slut, kan finde support hos andre embla-medlemmer, der har været på samme rejse som dig. 

Vores blog

Måske er du også interesseret i?

Se flere artikler

Opskrifter

Din inspiration til måltider

Se flere opskrifter