Icon open
Where are you located?

Embla is the leading international weight loss clinic. Please select the country you are located in.

Medicinsk vægttab og coaching

Endelig et vægttabsforløb, der holder, hvad det lover! Med støtte og hjælp fra dit personlige sundhedsteam, vil du allerede fra dag 1 være i gang med din rejse - på vej mod en sundere livsstil og meget mere livskvalitet. Følg med i din udvikling i appen.
Bliv medlem
embla group

11.000+

Mere end 3.000 personer har valgt Embla som deres hjælp til et sundt og varigt vægttab

Danmarks største og bedst bedømte vægttabsklinik

-16kg

Gennemsnitligt vægttab for vores medlemmer, der bliver hos os i 8 måneder

Det får du med vores forløb
Vægttabsforløb med eller uden medicin. Inden binding, og du kan opsige måned til måned.
BMI 27+
Vægttabsforløb
795,-
pr. måned
For dem, som har et BMI 27+, og som ønsker et vægttabsforløb uden medicin, eller hvis du allerede anvender vægttabsmedicin.
  • Ubegrænset adgang til dit behandlingsteam (1:1 video-konsultationer, chat og ugentlig status og feedback)
  • Fuld adgang til Emblas app inkl. læringsunivers, opskrifter, træningsvideoer og logbog
  • Sundhedscoaching i kost- og vaneændring, søvn, mentale aspekter og meget mere
BMI 30+
Medicinsk vægttabsforløb
995-
pr. måned*
Mest populære
For dem, som ønsker den komplette medicinske vægttabspakke inkl. hjælp fra både læger, sygeplejersker, coaches mfl.
  • Alt, som er inkluderet i voresVægttabsforløb
  • Ubegrænset adgang til vores medicinske teams inkl. sygeplejersker, læger og andre eksperter
  • Tilbud om gratis blodprøve ved opstart som ekstra tryghed for dig
  • Recept og fornyelser af GLP-1 vægttabsmedicin (vi anvender den nyeste og mest effektive medicin)
  • Dosisregulering, medicinsk vejledning, hjælp ved evt. bivirkninger
*Prisen er eksklusiv udgift til medicin. Du skal forvente, at medicinen koster 900 - 1.350 kr/md alt efter dosis og lægemiddel.
Har du et BMI mellem 27.0 - 29.9 kræves mindst én vægtrelateret følgetilstand; forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, søvnapnøe eller prædiabetes.

Embla Go: Hvis du er mellem 18-25 år

Er du mellem 18 og 25 år (inklusiv)? Så tilbyder vi dig en fuld vægttabspakke med ubegrænset coaching, rådgivning om kost, motion og livsstil, adgang til Emblas læringsunivers og mulighed for at få udskrevet medicin til at støtte dit vægttab.
*Prisen er eksklusiv udgift til medicin. Du skal forvente, at medicinen koster 900 - 1.150 kr/md alt efter dosis og lægemiddel. Medicin er ikke påkrævet for at deltage i et forløb hos Embla.
Tilmeld dig en gratis screening
475,-
pr. måned*

Din virtuelle medicinske vægttabsklinik

Hvad får du som medlem?

Head of coaching Maria profile picture

24/7 Online coaching & support

Du får tilknyttet en fast coach, som bliver din vigtigste kontaktperson. Sammen arbejder I på at ændre de ting, der står i vejen for et vægttab. Coaching, sparring, motivation, støtte og tips til vægttab.
Pen

Receptpligtig medicin, der nedsætter din appetit

Når du har haft din første screening, udskriver vores læger vægttabsmedicinen til dig. Du henter den selv på apoteket. Medicinen virker appetitregulernede og skal indsprøjtes med en pen. Vores sygeplejersker og læger hjælper med alle de spørgsmål, du måtte have.
Hands holding Embla mobile app on an Iphone

Fuld adgang til Embla-appen

Som medlem får du adgang til alle features i vores app. Tilmeld dig vores communities, hvor du kan dele erfaringer og få inspiration fra andre medlemmer, læs vidensartikler eller opskrifter, chat med din coach og meget mere.
team
Indlæser ledige konsultationer...
Vi er stolte af vores medlemmer
Det siger vores medlemmer
Member Birgit profile picture
Birgit
Medlem siden Januar 2022
“Jeg var faktisk forbavset over, at det var så let! Min sultfølelse var mindre allerede fra første dag, der var ingen cravings og kiloene raslede af.
Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg fik mere energi og sov bedre. Når de nye vaner er en fast del af hverdagen, har det hurtigt en positiv effekt på energi og søvn. Måske strammer bukserne også lidt mindre. Jeg har fortsat de gode takter og har nu været i gang i knap 14 uger – og jeg har tabt hele 18,5 kg! Både humør og energi er stadig i top!”
Member Jens profile picture
Jens
Medlem siden Januar 2022
“Startede på 152kg og har tabt mig ca. 30kg.
Jeg startede Emblas online vægttabsbehandling Januar 2022 med det mål at tabe mig, så bukserne strammer de rigtige steder. Jeg har fulgt anbefalinger på medicin, kost og træning samtidig med at få det hele passet ind i det liv jeg lever og ønsker at leve fremadrettet. Jeg nyder nu at cykle, gå ture med lydbøger, genfundet min JA-hat og føler livsglæde.”
Member Gitte profile picture
Gitte
Medlem siden April 2022
“Jeg fandt Embla på nettet, og besluttede mig for at prøve det, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik ro på og slap for den dårlige samvittighed.
Jeg har gået hjemme i en årrække, men er nu klar til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg har været overvægtig i mange år, og det er et problem, blandt andet fordi jeg har gigt i fødderne. Jeg har nu fået indarbejdet nye vaner og tror på, at jeg kan komme i mål!”
Member Jesper profile picture
Jesper
Medlem siden Januar 2022
“Da jeg hørte om Embla og deres tilgang til vægttab, blev jeg stærkt motiveret til at prøve, at få de sidste kg væk. Specielt de jævnlige samtaler med en coach er gode.
Jeg har tidligere været igennem et større vægttab på egen hånd. Det gjorde jeg ved, at motionere meget og samtidig sulte mig selv. Jeg blev gnaven, jeg løb hurtigt tør for energi og oplevede svimmelhed. Kombineret med en konstant sult. Jeg har fået en tilpasset kostplan, lært hvad kroppen skal bruge og samtidig spise almindeligt uden at få dårlig samvittighed - Embla fungerer for mig.”
icon arrow left

Vi er stolte af vores medlemmer

Historier fra embla medlemmer

No items found.