20% rabat på din første måned, når du bruger kampagnekode NOVEMBER30
20% rabat på din første måned, når du bruger kampagnekode NOVEMBER30

Ubegrænset adgang til din personlige coach

Din coach er med dig hele vejen. Støtte, råd og vejledning hjælper dig med at opnå dine mål. 100% online via chat og video i Embla-appen.

embla | din medicinske vægttabskllinik
Coaching

Emblas 360° tilgang til dit vægttab

Hverken motion, kost eller medicin kan stå alene, når du sætter dig for at starte rejsen mod et varigt vægttab. I dit forløb hos Embla favner vi alle de parametre, der spiller ind på din vægt og dit velvære. For at nå i mål er det afgørende, at du plejer både din mentale og din fysiske sundhed. Derfor møder vores coaches dig lige præcis der, hvor du er i dit liv, så vi sammen kan lykkes.

Kost & Ernæring
Motion & Aktivitet
Søvn & Vaner
Psyke & Support
Book gratis samtale

Vi gør vægttab realistisk og overkommeligt

Vores medlemmer oplever, at der er nemt og overskueligt at ændre vaner med de simple metoder, vi arbejder med hos Embla. Vi justerer kost og motion til dine behov. Det gør det realistisk og overkommeligt at få succes med din livsstilsændring.

Emblas professionelle og veluddannede personale tager sig godt af hvert eneste medlem. De har alle en sundhedsvidenskabelig baggrund at trække på. Vores coaching er individuel og personlig, og vi sørger for at matche dig med den coach, der bliver den bedst mulige støtte for dig i dit forløb.

Community

Det er vigtigt, at du har nogen med på rejsen, der kan heppe på dig og holde dit humør oppe, når det bliver hårdt. Lige så vigtigt er det, at du har nogen at fejre dine sejre med. Hos os bliver du en del af et community med andre Embla-medlemmer. Via vores app kan du dele dine erfaringer, få inspiration og finde støtte hos andre, der ligesom dig er igang med et vægttabsforløb.

Mød nogle af vores søde kollegaer

Du får dit eget behandlingsteam

Som medlem hos Embla får du et fast behandlingsteam, der består af en læge, en sygeplejerske og en coach. Gode relationer er vigtige for at opnå et fælles mål - derfor sætter vi en ære i den gode og tætte relation til vores medlemmer.

Coach

  • Uddanner dig i Embla-programmet
  • Giver dig de mentale værktøjer til at nå i mål
  • Holder din motivation oppe

Læge

  • Udskriver recept på medicin
  • Tilpasser dosis løbende
  • Står klar til at hjælpe, hvis du oplever bivirkninger

Sygeplejerske

  • Lærer dig og dine udfordringer at kende
  • Tracker din udvikling
  • Følger dig igennem hele forløbet

Medicinsk vægttab

Overvejer du stadig?

Læs anmeldelser fra vores medlemmer i forløbet

Book gratis samtale