embla logo

Ubegrænset adgang til din personlige coach 

24-timers adgang til din coach. Sparring, råd og vejledning præcis når du har behov. 100% online via chat og video.

vægttab fod oppe

embla’s 360° tilgang til dit vægttab

Hverken motion, kost eller medicin kan stå alene, når du sætter dig for at starte rejsen mod et varigt vægttab. I dit forløb hos embla favner vi alle de parametre, der spiller ind på din vægt og dit velvære. Vores coaches møder medlemmerne lige der, hvor de er i deres forløb. Det er helt afgørende for et varigt vægttab, at vi plejer både den mentale og fysiske sundhed. Oftest møder vi mennesker som har prøvet "alt", har kæmpet med vægten i mange år og naturligt er eksperter på deres egen krop. Derfor starter hver enkelt forløb lige der hvor medlemmet er kommet til og herfra hjælper vi dig videre.

Kost & Ernæring

Motion & Aktivitet

Søvn & Vaner

Psyke & Support

Vi gør det realistisk og overkommeligt

Medlemmerne oplever det som nemt og overskueligt at ændre vaner med de simple metoder, vi arbejder med hos embla. Vi justerer kost og motion til dine behov. Og det er også muligt at fokusere på en enkelt af vores metoder ad gangen. Det gør det realistisk og overkommeligt at få succes med din livsstilsændring. Vores professionelle og veluddannet personale tager sig godt af hvert eneste medlem, som har ubegrænset adgang til deres personlige coach. Vi har et bredt udvalg af coaches som alle kan hjælpe vores medlemmer godt på vej. Både i forhold til køn, alder og sundhedsvidenskablig baggrund. Coaching er meget individuelt og personligt - derfor udvælger vi nøje hvem der i hvert tilfælde kan hjælpe et medlem bedst på vej. Har du et specifik ønske, så prøver vi gerne at imødekomme det.

kærlighed vægttab

Vi er eksperter

Vi har arbejdet med vægttab i rigtig mange år. Forløbet er udarbejdet af nogle af de førende forskere, læger og personer bag de nyeste studier indenfor området. Vi anvender kun metoder, som er funderet i videnskaben.

Læs mere
smiley

Mød holdet

Vi er enormt stolte af de dygtige mennesker, som udgør vores klinik. Med et stort fokus på faglighed og nærvær, har vi sammensat en gruppe eksperter som kan hjælpe dig hele vejen igennem et vægttabsforløb.

Læs mere
telefon hvid

Book din gratis sundhedssamtale

Man kan altid booke en gratis sundhedssamtale med én af vores sygeplejersker, som kan fortælle mere om forløbet og kortlægge om vi er den rigtige valg for dig.

Tilmeld

Community

En vægttabsrejse er oftest både lang og hård, med både gode og mindre gode dage. Der er det vigtigt, at have nogen med på rejsen som kan støtte, heppe og holde dit humør oppe, men også fejre dine sejre. Hos embla tilbyder vi, at du bliver en del af et community med andre embla-medlemmer. Direkte via vores mobile app kan du dele dine erfaringer og få inspiration af andre, som også er i et vægttabsforløb.

community mobile phone