20% rabat på din første måned, når du bruger kampagnekode NOVEMBER30
20% rabat på din første måned, når du bruger kampagnekode NOVEMBER30

Resultater, der taler for sig selv

Vi har nogle fantastiske historier fra vores medlemmer, som gerne vil dele ud af deres oplevelse hos Embla. Vi håber, de kan inspirere andre til at opnå deres mål. Det kunne være dig.
embla | din medicinske vægttabskllinik

10.000+

Mere end 10.000 personer har valgt Embla som deres hjælp til et varigt vægttab.

#1

Danmarks største og bedst bedømte vægttabsklinik

15%

Gennemsnitligt vægttab for vores medlemmer der bliver hos os i 8 måneder

Vi er stolte af vores medlemmer

Det siger vores medlemmer

Member Birgit profile picture
Birgit
Medlem siden Januar 2022
“Jeg var faktisk forbavset over, at det var så let! Min sultfølelse var mindre allerede fra første dag, der var ingen cravings og kiloene raslede af.
Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg fik mere energi og sov bedre. Når de nye vaner er en fast del af hverdagen, har det hurtigt en positiv effekt på energi og søvn. Måske strammer bukserne også lidt mindre. Jeg har fortsat de gode takter og har nu været i gang i knap 14 uger – og jeg har tabt hele 18,5 kg! Både humør og energi er stadig i top!”
Member Jens profile picture
Jens
Medlem siden Januar 2022
“Startede på 152kg og har tabt mig ca. 30kg.
Jeg startede Embla's online vægttabsbehandling Januar 2022 med det mål at tabe mig, så bukserne strammer de rigtige steder. Jeg har fulgt anbefalinger på medicin, kost og træning samtidig med at få det hele passet ind i det liv jeg lever og ønsker at leve fremadrettet. Jeg nyder nu at cykle, gå ture med lydbøger, genfundet min JA-hat og føler livsglæde.”
Member Gitte profile picture
Gitte
Medlem siden April 2022
“Jeg fandt embla på nettet, og besluttede mig for at prøve det, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik ro på og slap for den dårlige samvittighed.
Jeg har gået hjemme i en årrække, men er nu klar til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg har været overvægtig i mange år, og det er et problem, blandt andet fordi jeg har gigt i fødderne. Jeg har nu fået indarbejdet nye vaner og tror på, at jeg kan komme i mål!”
Member Jesper profile picture
Jesper
Medlem siden Januar 2022
“Da jeg hørte om embla og deres tilgang til vægttab, blev jeg stærkt motiveret til at prøve, at få de sidste kg væk. Specielt de jævnlige samtaler med en coach er gode.
Jeg har tidligere været igennem et større vægttab på egen hånd. Det gjorde jeg ved, at motionere meget og samtidig sulte mig selv. Jeg blev gnaven, jeg løb hurtigt tør for energi og oplevede svimmelhed. Kombineret med en konstant sult. Jeg har fået en tilpasset kostplan, lært hvad kroppen skal bruge og samtidig spise almindeligt uden at få dårlig samvittighed - embla fungerer for mig.”
icon arrow left
icon arrow left

Vi er stolte af vores medlemmer

Historier fra embla medlemmer

No items found.

Kamillas historie

Vi har taget en snak med Kamilla, et af vores medlemmer, som har været en del af Embla-forløbet de sidste 9 måneder. Kamilla har oplevet, hvordan 20 kilo kan komme snigende på kroppen, uden man rigtigt lægger mærke til det, men også succesen i at ændre sin livsstil og smide kiloene - for anden gang. Men denne gang med en stofskiftesygdom på sidelinjen, som på mange måder modarbejder et vægttab.

For Kamilla har vægt altid været noget privat og tabubelagt. Men hun nåede et punkt, hvor hun egentlig syntes, hun skyldte at fortælle sin historie.
Læs Kamillas historie
Bedste vægttabstip:
“Lad vær med at sulte under et vægttab. Det er vigtigt at blive mæt. Der er plads til alt i de rigtige mængder og rette frekvens.”
- Kamilla

For Kamilla har vægt altid været noget privat og tabubelagt. Men hun nåede et punkt, hvor hun egentlig syntes, hun skyldte at fortælle sin historie.

Har tabt:
-24,7 kg
Medicinsk vægttab

Overvejer du stadig?

Læs anmeldelser fra vores medlemmer i forløbet

Book gratis samtale

Vores medlemmer taber sig gennemsnitlig 1kg/ugen

Vi er en lægefaglig klinik, og vi forholder os, med højeste faglige niveau, til resultaterne fra vores behandlingsforløb. Det er uden tvivl hårdt at gennemgå en livsstilsændring, som giver et sundt og varigt vægttab. Hos Embla giver vi vores medlemmer de bedste, nyeste og mest videnskabeligt funderet værktøjer til at gennemgå en livsstilsændring. Hvert kilo, som tabes permanent, er en kæmpe sejr.
Tilmeld dig en gratis screening
1kg
/ugen

Vi er glade for vores medlemmer, og de er glade for os!

Vores bedømmelser

Vores mange medlemmer viser stor tillid når de vælger os til at hjælpe dem på deres vægttabsrejse. Vi har målet om at leve op til deres forventninger om et komplet vægttabsforløb med resultater.
4.9
apple app store app
4.8
5.0
embla app google play