Vores medlemmer har opnået fantastiske resultater

Vi er enormt stolte over resultaterne vores medlemmer har opnået ved at følge vores vægttabsprogram.

medicinsk vægttab

Hør historier fra vores medlemmer

Hvad siger vores medlemmer? Vi har nogle fantastiske historier som nogle af vores medlemmer har sagt ja til, at stå frem med for, at inspirere andre. Som én af vores medlemmer sagde; Meget at tabe, alt at vinde!

Birgit

Jeg gik all in på den nye livsstil; ingen sukker, brød, kartofler eller pasta, og jeg spiste skyr, grøntsagssnacks, salat og fisk. Jeg var faktisk forbavset over, at det var så let! Min sultfølelse var mindre allerede fra første dag, der var ingen cravings og kiloene raslede af. Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg fik mere energi og sov bedre. Når de nye vaner er en fast del af hverdagen, har det hurtigt en positiv effekt på energi og søvn. Måske strammer bukserne også lidt mindre. Jeg har fortsat de gode takter og har nu været i gang i knap 14 uger – og jeg har tabt hele 18,5 kg! Både humør og energi er stadig i top!

Birgit

Jens

Jeg startede embla's online vægttabsbehandling Januar 2022 med det mål at tabe mig, så bukserne strammer de rigtige steder. Startede på 152kg og har tabt mig ca. 30kg. Jeg har fulgt anbefalinger på medicin, kost og træning samtidig med at få det hele passet ind i det liv jeg lever og ønsker at leve fremadrettet. Jeg nyder nu at cykle, gå ture med lydbøger, genfundet min JA-hat og føler livsglæde.

Jens

Gitte

Jeg har gået hjemme i en årrække, men er nu klar til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg har været overvægtig i mange år, og det er et problem, blandt andet fordi jeg har gigt i fødderne. Jeg fandt embla på nettet, og besluttede mig for at prøve det, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik ro på og slap for den dårlige samvittighed. Jeg har nu fået indarbejdet nye vaner og tror på, at jeg kan komme i mål!

Gitte

Jesper

Jeg har tidligere været igennem et større vægttab på egen hånd. Det gjorde jeg ved, at motionere meget og samtidig sulte mig selv. Jeg blev gnaven, jeg løb hurtigt tør for energi og oplevede svimmelhed. Kombineret med en konstant sult. Da jeg hørte om embla og deres tilgang til vægttab, blev jeg stærkt motiveret til at prøve, at få de sidste kg væk. Specielt de jævnlige samtaler med en coach er gode. Jeg har altid været bange for mine omgivelsers reaktion på et vægttab, hvad vil folk tænke hvis det ikke lykkes. Jeg har fået en tilpasset kostplan, lært hvad kroppen skal bruge og samtidig spise almindeligt uden at få dårlig samvittighed - embla fungerer for mig.

Jesper

Anmeldelser

Vi er enormt glade for den feedback vi har fået fra vores medlemmer.

Vores medlemmer taber sig 1 kg/ugen

Vi er en lægefaglig klinik og vi forholder os, med højeste faglige niveau, til resultaterne fra vores behandlingsforløb. Det er uden tvivl hårdt, at gennemgå en livsstilsændring som giver et sundt og varigt vægttab. Hos embla, giver vi vores medlemmer de bedste, nyeste og mest videnskabelige funderet værktøjer til, at gennemgå den ændring.

medicinsk vægttab kvinde
kærlighed vægttab

Vi er eksperter

Vi har arbejdet med vægttab i rigtig mange år. Forløbet er udarbejdet af nogle af de førende forskere, læger og personer bag de nyeste studier indenfor området. Vi anvender kun metoder, som er funderet i videnskaben.

Læs mere
smiley

Mød holdet

Vi er enormt stolte af de dygtige mennesker, som udgør vores klinik. Med et stort fokus på faglighed og nærvær, har vi sammensat en gruppe eksperter som kan hjælpe dig hele vejen igennem et vægttabsforløb.

Læs mere
telefon hvid

Book din gratis sundhedssamtale

Man kan altid booke en gratis sundhedssamtale med én af vores sygeplejersker, som kan fortælle mere om forløbet og kortlægge om vi er den rigtige valg for dig.

Tilmeld