Resultater, der taler for sig selv

Vi har nogle fantastiske historier fra vores medlemmer, som gerne vil dele ud af deres oplevelse hos embla. Vi håber, de kan inspirere andre til at opnå deres mål. Det kunne være dig.
embla | din medicinske vægttabskllinik

Hos embla

Et skridt nærmere

3.000+

Mere end 3.000 personer har valgt embla som deres hjælp til et sundt og varigt vægttab.

#1

Danmarks største og bedst bedømte vægttabsklinik

+16%

Gennemsnitligt vægttab for vores medlemmer der bliver hos os i 8 måneder

Vi er stolte af vores medlemmer
Historier fra vores medlemmer
Birgit
Medlem siden Januar 2022
“Jeg var faktisk forbavset over, at det var så let! Min sultfølelse var mindre allerede fra første dag, der var ingen cravings og kiloene raslede af.
Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg fik mere energi og sov bedre. Når de nye vaner er en fast del af hverdagen, har det hurtigt en positiv effekt på energi og søvn. Måske strammer bukserne også lidt mindre. Jeg har fortsat de gode takter og har nu været i gang i knap 14 uger – og jeg har tabt hele 18,5 kg! Både humør og energi er stadig i top!”
Jens
Medlem siden Januar 2022
“Startede på 152kg og har tabt mig ca. 30kg.
Jeg startede embla's online vægttabsbehandling Januar 2022 med det mål at tabe mig, så bukserne strammer de rigtige steder. Jeg har fulgt anbefalinger på medicin, kost og træning samtidig med at få det hele passet ind i det liv jeg lever og ønsker at leve fremadrettet. Jeg nyder nu at cykle, gå ture med lydbøger, genfundet min JA-hat og føler livsglæde.”
Gitte
Medlem siden April 2022
“Jeg fandt embla på nettet, og besluttede mig for at prøve det, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik ro på og slap for den dårlige samvittighed.
Jeg har gået hjemme i en årrække, men er nu klar til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg har været overvægtig i mange år, og det er et problem, blandt andet fordi jeg har gigt i fødderne. Jeg har nu fået indarbejdet nye vaner og tror på, at jeg kan komme i mål!”
Jesper
Medlem siden Januar 2022
“Da jeg hørte om embla og deres tilgang til vægttab, blev jeg stærkt motiveret til at prøve, at få de sidste kg væk. Specielt de jævnlige samtaler med en coach er gode.
Jeg har tidligere været igennem et større vægttab på egen hånd. Det gjorde jeg ved, at motionere meget og samtidig sulte mig selv. Jeg blev gnaven, jeg løb hurtigt tør for energi og oplevede svimmelhed. Kombineret med en konstant sult. Jeg har fået en tilpasset kostplan, lært hvad kroppen skal bruge og samtidig spise almindeligt uden at få dårlig samvittighed - embla fungerer for mig.”

Vi er stolte af vores medlemmer

Historier fra embla medlemmer

Birgit

Birgit

Jeg gik all in på den nye livsstil; ingen sukker, brød, kartofler eller pasta, og jeg spiste skyr, grøntsagssnacks, salat og fisk. Jeg var faktisk forbavset over, at det var så let! Min sultfølelse var mindre allerede fra første dag, der var ingen cravings og kiloene raslede af. Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg fik mere energi og sov bedre. Når de nye vaner er en fast del af hverdagen, har det hurtigt en positiv effekt på energi og søvn. Måske strammer bukserne også lidt mindre. Jeg har fortsat de gode takter og har nu været i gang i knap 14 uger – og jeg har tabt hele 18,5 kg! Både humør og energi er stadig i top!

Jens

Jens

Jeg startede embla's online vægttabsbehandling Januar 2022 med det mål at tabe mig, så bukserne strammer de rigtige steder. Startede på 152kg og har tabt mig ca. 30kg. Jeg har fulgt anbefalinger på medicin, kost og træning samtidig med at få det hele passet ind i det liv jeg lever og ønsker at leve fremadrettet. Jeg nyder nu at cykle, gå ture med lydbøger, genfundet min JA-hat og føler livsglæde.

Gitte

Gitte

Jeg har gået hjemme i en årrække, men er nu klar til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg har været overvægtig i mange år, og det er et problem, blandt andet fordi jeg har gigt i fødderne. Jeg fandt embla på nettet, og besluttede mig for at prøve det, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik ro på og slap for den dårlige samvittighed. Jeg har nu fået indarbejdet nye vaner og tror på, at jeg kan komme i mål!

Jesper

Jesper

Jeg har tidligere været igennem et større vægttab på egen hånd. Det gjorde jeg ved, at motionere meget og samtidig sulte mig selv. Jeg blev gnaven, jeg løb hurtigt tør for energi og oplevede svimmelhed. Kombineret med en konstant sult. Da jeg hørte om embla og deres tilgang til vægttab, blev jeg stærkt motiveret til at prøve, at få de sidste kg væk. Specielt de jævnlige samtaler med en coach er gode. Jeg har altid været bange for mine omgivelsers reaktion på et vægttab, hvad vil folk tænke hvis det ikke lykkes. Jeg har fået en tilpasset kostplan, lært hvad kroppen skal bruge og samtidig spise almindeligt uden at få dårlig samvittighed - embla fungerer for mig.

Medicinsk vægttab

Overvejer du stadig?

Læs anmeldelser fra vores medlemmer i forløbet

Book gratis samtale

Vores medlemmer taber sig gennemsnitlig 1 kg/ugen

Vi er en lægefaglig klinik, og vi forholder os, med højeste faglige niveau, til resultaterne fra vores behandlingsforløb. Det er uden tvivl hårdt at gennemgå en livsstilsændring, som giver et sundt og varigt vægttab. Hos embla giver vi vores medlemmer de bedste, nyeste og mest videnskabeligt funderet værktøjer til at gennemgå en livsstilsændring. Hvert kilo, som tabes permanent, er en kæmpe sejr.
Tilmeld dig en gratis screening
1kg
/ugen

Vi er glade for vores medlemmer, og de er glade for os!

Vores bedømmelser

Vores mange medlemmer viser stor tillid når de vælger os til at hjælpe dem på deres vægttabsrejse. Vi har målet om at leve op til deres forventninger om et komplet vægttabsforløb med resultater.
4.9
apple app store app
5.0
embla app google play
4.8