Embla Share

Med Embla Share giver vi vores medlemmer mulighed for at spare penge på det månedlige abonnement. Og det er super nemt! Ved at dele det gode budskab om vægttab kan du som medlem få rabat på dit eget abonnement, samtidig med at du kan give en rabat videre til dine venner og familie.

10 % rabat på dit abonnement for evigt
25 % rabat i første måned til personen, der bruger din kode
Få op til 50 % rabat på dit abonnement
Din kode kan bruges op til 5 gange
Del din unikke kode

-10 %

på dit abonnement for evigt for hvert nyt medlem, du henviser til Embla via Share

-25 %

på den første måned, når du starter dit forløb som nyt medlem igennem Share

Hvordan virker det?

Så nemt er det

Del din kode

Når du har et aktivt medlemskab hos Embla, får du automatisk en Embla Share-kode i appen. Du kan dele denne kode med dine venner og familie.

Få din rabat

Når din unikke kode bruges af et nyt medlem ved opstart af Embla-medlemskabet, giver det automatisk 10% rabat på dit månedlige abonnement.
Det bedste ved det hele er, at denne rabat gælder resten af dit Embla-forløb.

Få Embla til halv pris

En Embla-delekode kan bruges op til 5 gange. Hver gang koden bruges, giver det ekstra 10 % rabat, så vores medlemmer kan faktisk få 50 % rabat på det månedlige abonnement.

En fordel for alle

Det er ikke kun vores eksisterende medlemmer, der kan få glæde af Embla Share. Som nyt medlem er det også en fordel at bruge en unik Embla Share-kode. Når du opretter dig som nyt medlem med koden, vil du automatisk få en engangsrabat på 25 % den første måned i forløbet. Og husk, når du som nyt medlem har oprettet et Embla-medlemskab, får du din egen unikke Embla Share-kode. Således kan du fremadrettet også invitere andre og få Embla-medlemskabet til en lavere pris!