embla logo

Vi er en moderne, virtuel lægefaglig privatklinik

Vores mission er, at skabe og facilitere et sundt og langvarigt vægttab for vores medlemmer. Det gør vi som privatklinik, der medfører egenbetaling.

Vores services

Vi og vores personale sætter en stor ære i den gode relation, at være tilgængelig og yde et højt serviceniveau - det afspejler sig naturligvis i prisen; men det er vores erfaring, at det er det som skal til for, at kunne facilitere den gode og sunde vægttabsrejse for vores klienter. Vores vægttabsforløb har ingen bindingsperiode og intet opstartgebyr. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man indstiller sig på en vægttabsrejse med henblik på minimum 8 - 12 måneders kontinuerligt forløb. Vi er en moderne, virtuel lægefaglig privatklinik, og der ydes som udgangspunkt desværre ikke tilskud fra det offentlige.

ansigt figur
Vægttabsforløb
950 kr/md*

En total vægttabspakke med recept til medicin, coach inklusiv vejledning for kost, motion, væske, søvn og aktivitet. Full adgang til mobil embla app, læringsbibliotek etc.

Behandlingsteam
  • Fast coach
  • Sygeplejerske
  • Læge
Kommunikation i app
Funktionalitet
Behandlingskomponenter
*) Prisen er ekslusiv prisen for medicin som skal hentes på apoteket. Du skal forvente ca. 900 - 1.150 kr/md alt efter dosis og lægemiddel.

Kan jeg blive medlem?

Du kan trykke på "Tilmeld" øverst til højre, herfra vil du starte tilmeldingsprocessen. Vi skal sikre, at du kan tåle forløbet og derfor skal vi spørge dig om nogle indledende spørgsmål. Eksempler på krav er, at du skal have et BMI over 30, være mellem 18 og 70 år gammel og ikke være gravid. Tilmeldingen tager 1 - 2 minutter, hvor du til sidste booker en video-konsultation med én af vores dygtige sygeplejersker på et tidspunkt som passer dig. Du kan allerede nu hente embla app'en gratis. Det kan være en god ide, så du lærer systemet godt at kende. Vi får ofte spørgsmål om man kan starte et medicinsk vægttabsforløb i opløbet til, at man bliver overvægtig f.eks. hvis man har BMI 28-29. Vi følger de anbefalede danske kliniske retningslinjer og heri angives det, at behandlingen er forbeholdt BMI 30+. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og de kliniske retningslinjer; derfor kombinerer vi altid medicin med coaching - embla forløbet er det komplette medicinske vægttabsforløb.

kærlighed vægttab

Vi er eksperter

Vi har arbejdet med vægttab i rigtig mange år. Forløbet er udarbejdet af nogle af de førende forskere, læger og personer bag de nyeste studier indenfor området. Vi anvender kun metoder, som er funderet i videnskaben.

Læs mere
smiley

Mød holdet

Vi er enormt stolte af de dygtige mennesker, som udgør vores klinik. Med et stort fokus på faglighed og nærvær, har vi sammensat en gruppe eksperter som kan hjælpe dig hele vejen igennem et vægttabsforløb.

Læs mere
telefon hvid

Book din gratis sundhedssamtale

Man kan altid booke en gratis sundhedssamtale med én af vores sygeplejersker, som kan fortælle mere om forløbet og kortlægge om vi er den rigtige valg for dig.

Tilmeld