Icon open
Where are you located?

Embla is the leading international weight loss clinic. Please select the country you are located in.

Pris på vægttabsforløb med coaching

Vores vægttabsforløb giver dig alle de værktøjer, du skal bruge for at tabe dig (uden medicin). Via coaching arbejder vi intenst med de ting, der står i vejen for dit vægttab. For folk med et BMI over 27.

Book gratis samtale
embla | din medicinske vægttabskllinik

Det komplette vægttabsforløb med adgang til coaching 24/7

Ingen opstartsgebyr. Inden binding. Du kan opsige måned til måned.
BMI 27+
Vægttabsforløb
795,-
pr. måned
For dem, som har et BMI 27+ og ønsker et vægttabsforløb uden medicin, eller hvis du allerede anvender vægttabsmedicin.
 • Ubegrænset adgang til dit behandlingsteam (1:1 video-konsultationer, chat og ugentlig status og feedback)
 • Fuld adgang til Emblas app inkl. læringsunivers, opskrifter, træningsvideoer og logbog
 • Sundhedscoaching i kost- og vaneændring, søvn, mentale aspekter og meget mere
Den komplette coaching-vægttabspakke

Hvad får du i forløbet?

Hos Embla sætter vi en stor ære i den gode relation, at være tilgængelig, yde et højt serviceniveau og være den solide støtte, du kan have brug for under et vægttab.

Eget behandlingsteam

Du bliver fulgt af din personlige coach, der står til rådighed med rådgivning om kost, motion og livsstil, præcis når du har brug for det.
 • Fast coach

Ubegrænset adgang

I Emblas app får du adgang til sparring med din coach 24/7. Dit team er med dig hvert eneste skridt ad vejen.
 • Ubegrænset antal videokonsultationer
 • Ubegrænset chat med dit behandlingsteam
 • Adgang til Emblas community for medlemmer

Effektive værktøjer

Med Emblas app ved hånden får du adgang til viden om vægttab, særligt udviklede opskrifter og tracking af dine fremskridt.
 • Læringsunivers
 • Opskrifter
 • Tracking af søvn, kost, mental status
 • Fuld adgang til Emblas app til iOS & Android

Behandling

Nemt og ligetil. Vi skræddersyer behandling til netop dig, så du får den hjælp og support, du har brug for. Alt sammen uden sult.
 • Kost- og vaneændringer
 • Personlig træning og aktivitet
 • Tilbud om gratis og frivillig blodprøve i opstarten
 • 1:1 video- og chat-samtaler når du har tid

Du kan starte med det samme

team
Indlæser ledige konsultationer...
Vi er stolte af vores medlemmer
Historier fra vores medlemmer
Member Birgit profile picture
Birgit
Medlem siden Januar 2022
“Jeg var faktisk forbavset over, at det var så let! Min sultfølelse var mindre allerede fra første dag, der var ingen cravings og kiloene raslede af.
Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg fik mere energi og sov bedre. Når de nye vaner er en fast del af hverdagen, har det hurtigt en positiv effekt på energi og søvn. Måske strammer bukserne også lidt mindre. Jeg har fortsat de gode takter og har nu været i gang i knap 14 uger – og jeg har tabt hele 18,5 kg! Både humør og energi er stadig i top!”
Member Jens profile picture
Jens
Medlem siden Januar 2022
“Startede på 152kg og har tabt mig ca. 30kg.
Jeg startede Emblas online vægttabsbehandling Januar 2022 med det mål at tabe mig, så bukserne strammer de rigtige steder. Jeg har fulgt anbefalinger på medicin, kost og træning samtidig med at få det hele passet ind i det liv jeg lever og ønsker at leve fremadrettet. Jeg nyder nu at cykle, gå ture med lydbøger, genfundet min JA-hat og føler livsglæde.”
Member Gitte profile picture
Gitte
Medlem siden April 2022
“Jeg fandt Embla på nettet, og besluttede mig for at prøve det, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik ro på og slap for den dårlige samvittighed.
Jeg har gået hjemme i en årrække, men er nu klar til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg har været overvægtig i mange år, og det er et problem, blandt andet fordi jeg har gigt i fødderne. Jeg har nu fået indarbejdet nye vaner og tror på, at jeg kan komme i mål!”
Member Jesper profile picture
Jesper
Medlem siden Januar 2022
“Da jeg hørte om Embla og deres tilgang til vægttab, blev jeg stærkt motiveret til at prøve, at få de sidste kg væk. Specielt de jævnlige samtaler med en coach er gode.
Jeg har tidligere været igennem et større vægttab på egen hånd. Det gjorde jeg ved, at motionere meget og samtidig sulte mig selv. Jeg blev gnaven, jeg løb hurtigt tør for energi og oplevede svimmelhed. Kombineret med en konstant sult. Jeg har fået en tilpasset kostplan, lært hvad kroppen skal bruge og samtidig spise almindeligt uden at få dårlig samvittighed - Embla fungerer for mig.”
icon arrow left
icon arrow left
embla group

Medicinsk vægttab

Overvejer du stadig?

Læs anmeldelser fra vores medlemmer i forløbet

Book gratis samtale
Man er altid velkommen til at stille spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

faq

Hvorfor behandle svær overvægt med medicin?

Det er svært at tabe sig og endnu sværere at fastholde et vægttab. Det er ikke nok at spise mindre og løbe mere - din biologi stritter imod. Appetitregulerende medicin hjælper dig igennem den mur af sult, mange oplever, når de går i gang med at tabe sig. Forskning viser, at GLP-1a-lægemidler i kombination med livsstilsændringer er en effektiv måde at opnå et varigt vægttab. Derfor kan medicin være del af løsningen for dig, der har svært ved at tabe dig og holde vægten nede bagefter.
faq

Hvem kan få udskrevet medicinen?

Du kan få udskrevet medicin til dit vægttab, hvis du har et BMI over 30. Medicinen skal altid bruges som en del af et forløb med sund kost og motion - som medlem hos Embla lærer din coach dig, hvordan du skal spise og træne, og giver dig de nødvendige mentale værktøjer til at nå i mål.
faq

Er medicinen sikker?

De GLP-1a-lægemidler, vi udskriver til vores medlemmer hos Embla, er alle godkendt af Lægemiddelstyrelsen. GLP-1a-lægemidler er blev anvendt til sikker behandling af sukkersyge i Danmark siden 2009. I den forbindelse opdagede man, at behandlingen også førte et vægttab med sig. Forskere har siden lavet studier af, om medicinen kan bruges til at behandle svær overvægt. I dag er flere GLP-1a-lægemidler godkendt til brug i vægttabsforløb.
faq

Får jeg min medicin af Embla?

Nej, det gør du ikke. Hos Embla udskriver vores læge en recept på et af de lægemidler, vi bruger i vores forløb. Medicinen skal du selv hente og betale på apoteket.
faq

Hvad er de hyppigste bivirkninger?

Du kan opleve milde bivirkninger som kvalme, forstoppelse og diarré. Typisk vil du kun opleve bivirkningerne i en kort periode, og de kan tit afhjælpes ved, at vi justerer din medicindosis. Den kost, din coach vejleder dig i at spise, minimerer også bivirkningerne. Langt de fleste af vores medlemmer oplever kun få eller slet ingen bivirkninger.
faq

Kan jeg få tilskud til medicinen?

I Danmark er der ikke tilskud til de receptpligtige lægemidler, der bliver brugt til at behandle svær overvægt. Hvis du er medlem af Sygeforsikring ”danmark”, kan du dog få tilbagebetalt 25-50% af prisen på din medicin.
faq

Hvordan virker GLP-1a-lægemidler?

GLP-1a-lægemidler efterligner kroppens eget mæthedshormon, der hedder GLP-1. Når du spiser, bliver GLP-1 frigivet i din tarm og sender besked til din hjerne om, at du er mæt. GLP-1a-lægemidler har samme effekt: De sænker din appetit og får dig til at føle dig mæt hurtigere. På den måde hjælper medicinen dig med at opnå og fastholde et vægttab.
faq

Hvordan tager jeg medicinen?

Du tager din medicin ved at stikke dig i enten maveskindet, overarmen eller låret. Til formålet bruger du en pen med en lille fin nål. Det gør ikke ondt - de færreste mærker, at man stikker sig. På pennen afmåler du din dosis, derefter sætter du pennen mod det sted på kroppen, hvor du vil stikke dig, trykker knappen på pennen ind og venter derefter seks sekunder med at trække nålen ud igen, så du er sikker på, at medicinen er trukket ind.
team

Har du stadig spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive en besked i chatten eller booke en gratis samtale.
Tilmeld dig en gratis screening