Spar penge og opnå færre bivirkninger med Embla

Et vægttabsforløb med mindre doser medicin. Spar penge og opnå færre bivirkninger - uden at gå på kompromis med resultaterne.

Book gratis samtale
embla | din medicinske vægttabskllinik
Medlemmer som bliver hos os i 12+ måneder, oplever et vægttab på op til 28%*
Book gratis samtale
*gennemsnitligt taber medlemmerne 17%

Lavere dosis, og mindre bivirkninger

96,2% af vores medlemmer er på 1 mg eller mindre. Uagtet lavere dosis medicin, taber de sig i gennemsnit 1 kg/per uge. 

Højere doser medicin øger typisk risikoen for bivirkninger og sundhedsrisici. Hos Embla ved vi gennem egen research, at lavere medicindoser er en mulighed, uden at gå på kompromis med fremskridt og resultater.

Vores medlemmer oplever færre bivirkninger, mens de rapporterer få eller ingen bivirkninger efter kort tids brug af medicinen. Selvom de er milde, kan bivirkninger inkludere kvalme, forstoppelse og diarré.

Spar penge på medicinen ved lavere doser

Udover færre bivirkninger og reducering af sundhedsrisici betyder Emblas metoder også, at vægttabs-medicinen bliver billigere. 

Book gratis samtale

Medicinsk tilsyn og receptkontrol

At udskrive medicinen sikkert og ansvarligt er vores største prioritet. 

Hvert enkelte medlem hos Embla tilbydes individuel monitorering og tilsyn fra vores sundhedsteam bestående af læger og sygeplejersker. Din recept på vægttabsmedicinen bliver justeret undervejs i dit forløb, for at sikre, vi tager godt hånd om din sundhed. Dette minimerer desuden eventuelle bivirkninger og vil i sidste ende spare medicinudgifterne.

Embla character illustration balancing on one foot

Vi coacher dig til et liv uden medicinen

Vægttabsmedicin er meget effektivt, men skal ses som en støttehjul under dit vægttabsforløb. Emblas coaching er skræddersyet til at forbedre din livsstil og bygge nye vaner rettet en sundere fremtid med varige vægttabsresultater. 

Vores coachingforløb er specielt designet til at give dig succes i dit vægttab. Hverken motion, kost eller medicin kan stå alene, når du sætter dig for at starte rejsen mod et varigt vægttab. I dit forløb hos Embla favner vi alle de parametre, der spiller ind på din vægt og dit velvære. Vi guider dig omkring kost og ernæring, træning og fysisk aktivitet, såvel som søvn og psykisk velvære for at sikre dig du holistisk når dine mål og skaber sundere vaner der kan støtte dig, når du ikke længere er på medicin. 

Tal med vores medicinske sundhedsteam for at lære mere om Emblas vægttabsforløb.

Vores medlemmer taber sig gennemsnitlig 1kg/ugen

Vi er en lægefaglig klinik, og vi forholder os, med højeste faglige niveau, til resultaterne fra vores behandlingsforløb. Det er uden tvivl hårdt at gennemgå en livsstilsændring, som giver et sundt og varigt vægttab. Hos Embla giver vi vores medlemmer de bedste, nyeste og mest videnskabeligt funderet værktøjer til at gennemgå en livsstilsændring. Hvert kilo, som tabes permanent, er en kæmpe sejr.
Tilmeld dig en gratis screening
1kg
/ugen
The medicin

Hvordan tages medicinen?

Du tager medicinen ved at prikke dig selv i maveskindet, lår eller skulder med en lille nål. Nålen er faktisk så lille og tynd at de fleste ikke mærker den.

1
Afmål din dosis ved at skrue på dosisvælgeren.
2
Dosistælleren viser, hvor stor en dosis du har målt af.
3
Sæt den lille, fine nål mod huden på enten maven, overarmen eller låret.
4
Tryk på dosisknappen med din tommelfinger og hold den nede, indtil tælleren viser 0.
5
Vent i 6 sekunder, inden du løfter pennen fra din hud.