embla logo

Vores klinik består af læge- og sundhedsfaglige eksperter

Vi er en traditionel dansk medicinsk klinik, i en moderne indpakning. Vi er udelukkende virtuelle, vores ansatte tilbyder højeste service - også uden for almindelig åbningstid.

vægttab kvinde blad

Vores mission

Vi står på grænsen til et revolutionerende punkt i den sundhedsfaglig historie. Den næste generation af behandling, bliver ikke kun ledt af et medicinsk gennembrud, men af samspillet mellem teknologi, psykologi og biologi. Vores mission er, at hjælpe vores medlemmer med at opnå en langvarig livsstilsændring der faciliterer et sundt liv. Vores tilgang er en treenighed, som hver styrker og komplimenterer hinanden; medicin, evidensbaseret livsstilscoaching og digitale hjælpemidler. Mød nogle af folkene i embla her på siden.

Coaching team

Maria Olsen

Head of Health Coaching

Maria har en Master i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet og har bl.a. udgivet artikler i The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism. Hun har arbejdet som fitness-træner, løbe- og styrke coach - og har haft over 1.000+ klienter i forskellige sundhedsforløb. Maria’s kombination med en solid videnskabelige baggrund, træningsekspertise og empati gør hende til en yderst dygtig og vellidt coach indenfor vægttab. Privat bor Maria på Nørrebro med sin kæreste og bruger meget af sin fritid på træning.

Biografi

Emma Brix

Health Coach

Emma har en bachelor i idræt, kandidat i sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Emma spiller volleyball på eliteniveau og har tidligere været på det danske landshold. Hun er erfaren indenfor coaching, er god til at skabe relationer til mennesker og så er hun nysgerrig på hvad der rører sig på sundhedsfronten. Privat bor Emma på Østerbro med sin kæreste og deres lille hund.

Biografi

Pernille Severinsen

Health Coach

Pernille har en baggrund indenfor sundhed og ernæring samt en kandidat i idræt og sundhed med speciale i sportspsykologi. Hun har stor erfaring med at coache klienter i livsstilsændringer og vægttab. Pernilles baggrund har stor betydning for at vi kan have øget opmærksomhed på de mentale processer der kan opstå under et vægttab. Privat bor Pernille på Frederiksberg og bruger en stor del af sin fritid på gymnastik og træning.

Biografi

Liv Andersen

Health Coach

Med en baggrund i Idrætsvidenskab fra Københavns Universitet samt Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet, er Liv kompetent indenfor evidensbaseret coachingmetoder. Siden studiet har Liv arbejdet som sundhedskonsulent, sportsmassør samt sundhedsfaglig teamkoordinator og har herfra en bred erfaring med kost, motion og livsstilsændringer. Liv brænder for at hjælpe vores medlemmer og har en stor nysgerrighed overfor sundhedfremme og forbyggelse - særligt sundhedsforskning.

Biografi

Robin Petersen

Health Coach

Robin har en kandidat i humanfysiologi og har en bred viden indenfor idræt, ernæring, træningsfysiologi, neurofysiologi, styrketræning og generel sundhed. Udover hans stærke faglighed brænder Robin særligt for at formidle sundhed på en motiverende og inspirerende måde, hvor han møder den enkelte ud fra deres udgangspunkt. Derudover har Robin god erfaring med at coache og skabe rum for tryghed og tillid hvilket er en af kerneværdierne hos embla.

Biografi

Nanna Sys Frier

Health Coach

Nanna er kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet. Hun har forsket i viden indenfor nedsat fertilitet og familiedannelse, og har løbende efteruddannet sig i mental sundhed og forebyggelse af stress, både som coach og mentor. Nanna vægter den personlige relation højt og har erfaring med at skabe balance i privat- og arbejdsliv gennem motivation, tillid, klar kommunikation og respekt. Koblingen mellem Nanna’s videnskablige baggrund og de mentale værktøjer danner grundlag for en fælles indsats mod et vedvarende vægttab. Privat bor Nanna i København K med sin hund Frank, spiller tennis og rider ofte ture i naturen.

Biografi

Charlotte Severinsen

Health Coach

Charlotte har en kandidat i idræt og psykologi fra Københavns Universitet, og har således en bred viden indenfor idræt, træningsfysiologi samt psykiske og mentale udviklingsprocesser. Udover mange års erfaring som underviser i idræts- og bevægelsesfag på flere undervisningsinstitutioner, har hun erfaring som coach og mentor, og har blandt andet arbejdet med sårbare og udsatte unge, konflikthåndtering samt voksne som del af psykiatrien m.m. Charlotte er fagligt og personligt optaget af idrættens kvaliteter som betydningsfulde for kropslig dannelse og bæredygtige idrætsdeltagelser. Privat bor Charlotte i bofællesskab på Frederiksberg, og er førende i husets petanquedyst.

Biografi

Louise Jensen

Health Coach

Louise har en kandidat i idræt fra Aalborg Universitet, hvor hun har specialiseret sig indenfor coaching og anerkendelse. Hun har erfaring med både coaching og personlig træning, hvorfra hun har fået interesse i balancen mellem den mentale og fysiske sundhed. Hendes drive kommer fra ønsket om at støtte samt motivere mennesker til en sundere livsstil og tilhørende mere glæde og selvtillid. Louise elsker desuden selv bevægelse samt action og er heldigvis flyttet til København V i nærheden af Tivoli.


Biografi

Benjamiin Laudrup

Health Coach

Benjamiin har baggrund i Idræt & Ernæring fra Københavns Universitet, med viden indenfor træningsfysiologi, styrketræning, ernæring og generel sundhed. Benjamiin har igennem flere år hjulpet 500+ klienter i sit arbejde som personlig træner og coach, med særlig fokus på livsstil og vægttab. Med Benjamiins drivkraft for at dele erfaring og viden, har han undervist på flere uddannelser inden for formidling, undervisning og bevægelseslære. Udover Benjamiins nysgerrighed på mennesker og store passion for coaching og mentale forandringsprocesser, brænder han særligt for at guide og inspirere vores medlemmer til en sundere livsstil, ved at skabe et rum med tillid, åbenhed og motivation for forandring.


Biografi

Anne Vibe

Health Coach

Som Ernæringsfysiolog, med en uddannelsesmæssig baggrund som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, samt en Kandidat i Human Ernæring, har Anne en solid faglig ballast, hvor hun arbejder både med evidens, samt hvad der fungerer bedst for den enkelte. Anne har solid erfaring i at vejlede i kost og vægttab, samt en stor forståelse for hvordan ernæring ofte er forbundet med sociale omstændigheder. Dertil er det hendes store passion at hjælpe med vaneændringer, der kan holde på den lange bane. I forbindelse med sin egen graviditet har Anne oplevet stor vægtøgning og efterfølgende vægttab, så hun har prøvet på egen krop hvor hårdt det er for kroppen med ekstra kilo, samt hvor svært det kan være at tabe sig. Anne er fra Vejle, men nu bosiddende i København på 11. år, hvor hun bor med sin mand og søn. I fritiden dyrker hun crossfit og nyder en stille stund med sit strikketøj.

Biografi

Medicinsk team

Debbie Degn

Sygeplejerske & screeningsansvarlig

Uddannet sygeplejerske i 2004 og anæstesisygeplejerske i 2014. Hun er vant til at bruge sin videnskabelige baggrund i kombination med at møde patienterne hvor de er, og i det møde skabe tryghed i en ellers vanskelig situation. Allervigtigst er det for hende, at klienterne føler sig mødt og taget i hånden under deres forløb. Debbie hjælper vores klienter med eventuelle bivirkninger og afholder de indledende samtaler. Hun har selv været i et efterfødsels-vægttabsforløb og kender på egen krop de udfordringer en sådan rejse afføder.

Biografi

Camilla Nygård

Sygeplejerske

Camilla er uddannet anæstesisygeplejerske og har en stor viden omkring medicin og formidling. Hun er det gladeste menneske i landet og hendes smil er smittende. Camilla er en vaskeægte ja-hat og er en skattet medarbejder med sin it-snilde og engagement. Camilla bor på Amager med mand og to børn.

Biografi

Liv Anthony

Sygeplejerske

Liv er uddannet sygeplejerske og har før arbejdet i en akutmodtagelse og har set lidt af hvert. Liv har kastet sin kærlighed på IT og skal ind og læse tunge bøger på universitetet senere på året. Heldigvis for os vil hun fortsat hjælpe klienterne her hos os med sit empatiske og rare væsen og har et virkelig godt overblik.

Biografi

Charlotte Clement

Sygeplejerske

Charlotte er uddannet anæstesisygeplejerske og er fagligt meget erfaren og modig. Hun er evigt smilende og utrolig omsorgsfuld. Charlotte rejser meget med sin mand og to voksne piger og bor i Sydhavnen med mand og smukkeste Ella - familiens Golden Retriever.  

Biografi

Marie Møller

Sygeplejerske

Marie er uddannet sygeplejerske og har en baggrund som behandlersygeplejerske og er ydermere uddannet kostvejleder. Hun er entusiatisk på sine klienters vegne og meget empatisk. Marie har altid haft en stor interesse for sundhed og træning og har længe ledt efter et sted som embla, hvor hun kan kombinere sine uddannelser. Marie bor i Valby med mand og deres to små børn.

Biografi

Christina Nielsen

Sygeplejerske

Christina er uddannet sygeplejerske og har en stor viden omkring formidling og har endda undervist i medicinhåndtering. Men allervigtigst er Christina omsorgsfuld og flink hele dagen lang og brænder for at passe godt på vores søde medlemmer. Privat bor Christina på Amager med kæreste, bonusbørn, hund og hele 3 altaner.

Biografi

Tore Allerup

Læge

Uddannet læge fra Århus Universitet. Har været en del af FADL og har arbejdet på en række hospitalsafdelinger. I 2020-2021 har arbejdet i almen praksis bl.a. Herlev Lægecenter og Kragerø Legesenter (Norge) inkl. helsestasjon hvor man hjælpe børn og unge med en sund livsstil. Senest har Tore været fellow ved BioMedical Design - Novo Nordisk Foundation Fellowship Programme.

Biografi

Søren Nielsen

Læge

Søren er uddannet læge fra Københavns Universitet, og efter endt studie arbejdet på både intensive-, børne- og akutafdelinger rundt omkring i Danmark. Søren er tilmeld uddannet militærlæge samt certificeret helikopterlæge, og har gjort tjeneste i søværnet. Udover embla, er Søren tilknyttet Aarhus universitet hvor han arbejder med innovation indenfor biomedicinsk design. Søren er en utrolig intelligent, faglig dygtig og empatisk mand. Privat er han familiefar til fire og bor i naturskønne omgivelser i Jylland.

Biografi

Marcus Bech

Læge

Kommer

Biografi

Henrik Gudbergsen

Læge, Chief Medical Officer

Henrik er uddannet læge og PhD fra Københavns Universitet. Henrik har specifikt forsket i hvordan medicin og kostændringer kan anvendes til at fastholde vægttab. Henrik har skrevet mere end 60 videnskabelige artikler og rådgivet flere både større og mindre sundhedsvirksomheder. Henrik har også en kandidat i offentlig administration og har solid klinisk erfaring.

Biografi

Rådgivere

Sune Nielsen

Advisor

Med baggrund fra Copenhagen Business School, har Sune været med til at bygge en af nordens største internationale success historier indenfor private lægeklinikker op i adskillige lande. Med en enorm viden og præcision evner Sune at bygge etiske og solide virksomheder i et højtreguleret og klinisk fagområde. Vi er rigtig glad for, at Sune støtter vores rejse og hjælper embla med, at blive en skalerbar international virksomhed.

Biografi

Ian McNicoll

Advisor

Ian har mere end 40 års erfaring bag sig, uddannet almenpraktiserende læge og er til daglig CCIO ved Inidus limited, CEO ved freshEHR og Director openEHR International. Ian er de førende eksperter indenfor klinisk informatik og har arbejdet med en række af de største og mest innovative selskaber rundt om i hele verden.

Biografi

Birger Haarbrandt

Advisor

Birger er til daglig Product Manager ved HiGHmed og VitaGroup, som har ansvaret for en række af de store sundhedsinitiativer i Tyskland og universitetshospitalerne. Han er board member ved openEHR International og har været med til at udvikle en af de førende data-platforme, EHRBase, til international standardisering af klinisk data.

Biografi

Stifterne

Laust Wilster Axelsen

Stifter, Co-CEO | Produkt & teknologiansvarlig

Med en baggrund fra IT universitetet har Laust arbejdet med software indenfor sundhedssektoren de sidste 10 år og har bl.a. været arkitekt bag et norsk medicinmodul, adskillige journalsystemer, mobile patient app’s og har leveret sundhedstjenester til millioner af patienter og mere end 25.000 sundhedsfaglige.

Laust har i 7+ år været topchef i en større IT koncern og har en solid erfaring med ledelse, at sætte mål og arbejde struktureret mod dem. Hos embla har Laust ansvaret for de bagvedliggende systemer og produkter. Privat er han far til tre og bor med sin kone i Virum.

Biografi

Nicholas Syhler

Stifter, Co-CEO | Læge og forretningsansvarlig

Nicholas er uddannet læge ved Københavns universitet, sidder i teknologi advisory board ved medicin.dk, og har brugt hans karriere på, hvordan man kan forbedre medicinsk behandling, herunder GLP-1-receptor agonister med digitale løsninger. Nicholas har tidligere arbejdet hos Novo Nordisk. 

Hos embla har han det overordnet ansvar for vores medicinske behandling. Udover Nicholas’ lægegerning er han også mentor ved Copenhagen Business School. Privat har Nicholas to børn med sin kone og bor i naturskønne omgivelser, hvor han nyder en god løbetur.

Biografi