Ekperter indenfor medicinsk vægttab

Vi er en traditionel dansk, medicinsk klinik i en moderne indpakning. Vi er udelukkende virtuelle, og vores ansatte tilbyder højeste service. Embla kombinerer medicin, coaching, og digitale værktøjer for at hjælpe dig med at opnå dine vægttabsmål.
Godkendt og inspiceret af Styrelsen for Patientsikkerhed
embla | din medicinske vægttabskllinik

Om os

Vores mission er klar

Vi står på grænsen til et revolutionerende punkt i den sundhedsfaglig historie. Den næste generation af lægemidler bliver ikke kun ledt af et medicinsk gennembrud, men af samspillet mellem teknologi, psykologi og biologi. Vores mission er at hjælpe vores medlemmer med at gennemføre en varig livsstilsændring og leve et sundt liv. Vores tilgang er en treenighed, hvor hvert element styrker og komplimenterer hinanden; medicin, evidensbaseret livsstilscoaching og digitale hjælpemidler. Mød nogle af folkene bag Embla her på siden.

Book gratis samtale

Den moderne tilgang til vægttab

Videnskaben er nået langt i at forstå, hvorfor 51 % af danskerne er overvægtige. Det er langt mere komplekst, end man tidligere har troet. Hos Embla er vi eksperter i vægttab, og både vores læger, sygeplejersker og coaches har mange års erfaring og uddannelse bag sig. Det unikke hos Embla er kombinationen af medicin, evidensbaseret livsstilscoaching og digitale hjælpemidler, der giver dig de bedste resultater.

embla figur blad

For sundhedsfaglige

Hos Embla hjælper vi de patienter, der lever med svær overvægt til at opnå og fastholde et sundt vægttab. Vi gør op med myten om, at overvægt er selvforskyldt, og man ‘bare skal spise mindre og løbe mere’.

Læs mere
Vi er Danmarks største medicinske vægttabsklinik, der tilbyder dig både medicin, coaching, og digitale redskaber til et varigt resultat.
Tilmeld dig en gratis screening
Vi er stolte af vores medlemmer

Historier fra vores medlemmer

Member Birgit profile picture
Birgit
Medlem siden Januar 2022
“Jeg var faktisk forbavset over, at det var så let! Min sultfølelse var mindre allerede fra første dag, der var ingen cravings og kiloene raslede af.
Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg fik mere energi og sov bedre. Når de nye vaner er en fast del af hverdagen, har det hurtigt en positiv effekt på energi og søvn. Måske strammer bukserne også lidt mindre. Jeg har fortsat de gode takter og har nu været i gang i knap 14 uger – og jeg har tabt hele 18,5 kg! Både humør og energi er stadig i top!”
Member Jens profile picture
Jens
Medlem siden Januar 2022
“Startede på 152kg og har tabt mig ca. 30kg.
Jeg startede Emblas online vægttabsbehandling Januar 2022 med det mål at tabe mig, så bukserne strammer de rigtige steder. Jeg har fulgt anbefalinger på medicin, kost og træning samtidig med at få det hele passet ind i det liv jeg lever og ønsker at leve fremadrettet. Jeg nyder nu at cykle, gå ture med lydbøger, genfundet min JA-hat og føler livsglæde.”
Member Gitte profile picture
Gitte
Medlem siden April 2022
“Jeg fandt Embla på nettet, og besluttede mig for at prøve det, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik ro på og slap for den dårlige samvittighed.
Jeg har gået hjemme i en årrække, men er nu klar til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Jeg har været overvægtig i mange år, og det er et problem, blandt andet fordi jeg har gigt i fødderne. Jeg har nu fået indarbejdet nye vaner og tror på, at jeg kan komme i mål!”
Member Jesper profile picture
Jesper
Medlem siden Januar 2022
“Da jeg hørte om Embla og deres tilgang til vægttab, blev jeg stærkt motiveret til at prøve, at få de sidste kg væk. Specielt de jævnlige samtaler med en coach er gode.
Jeg har tidligere været igennem et større vægttab på egen hånd. Det gjorde jeg ved, at motionere meget og samtidig sulte mig selv. Jeg blev gnaven, jeg løb hurtigt tør for energi og oplevede svimmelhed. Kombineret med en konstant sult. Jeg har fået en tilpasset kostplan, lært hvad kroppen skal bruge og samtidig spise almindeligt uden at få dårlig samvittighed - Embla fungerer for mig.”
icon arrow left
Mød nogle af folkene bag Embla

Vi er med dig hele vejen

Head of Health Coaching

Maria Olsen

Læs mere

Maria har en Master i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet og har bl.a. udgivet artikler i The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism. Hun har arbejdet som fitness-træner, løbe- og styrke coach - og har haft over 1.000+ klienter i forskellige sundhedsforløb. Maria’s kombination med en solid videnskabelige baggrund, træningsekspertise og empati gør hende til en yderst dygtig og vellidt coach indenfor vægttab. Privat bor Maria på Nørrebro med sin kæreste og bruger meget af sin fritid på træning.

Health Coach

Emma Brix

Læs mere

Emma har en bachelor i idræt, kandidat i sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Emma spiller volleyball på eliteniveau og har tidligere været på det danske landshold. Hun er erfaren indenfor coaching, er god til at skabe relationer til mennesker og så er hun nysgerrig på hvad der rører sig på sundhedsfronten. Privat bor Emma på Østerbro med sin kæreste og deres lille hund.

Health Coach

Pernille Severinsen

Læs mere

Pernille har en baggrund indenfor sundhed og ernæring samt en kandidat i idræt og sundhed med speciale i sportspsykologi. Hun har stor erfaring med at coache klienter i livsstilsændringer og vægttab. Pernilles baggrund har stor betydning for at vi kan have øget opmærksomhed på de mentale processer der kan opstå under et vægttab. Privat bor Pernille på Frederiksberg og bruger en stor del af sin fritid på gymnastik og træning.

Health Coach

Liv Andersen

Læs mere

Med en baggrund i Idrætsvidenskab fra Københavns Universitet samt Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet, er Liv kompetent indenfor evidensbaseret coachingmetoder. Siden studiet har Liv arbejdet som sundhedskonsulent, sportsmassør samt sundhedsfaglig teamkoordinator og har herfra en bred erfaring med kost, motion og livsstilsændringer. Liv brænder for at hjælpe vores medlemmer og har en stor nysgerrighed overfor sundhedfremme og forbyggelse - særligt sundhedsforskning.

Health Coach

Robin Petersen

Læs mere

Robin har en kandidat i humanfysiologi og har en bred viden indenfor idræt, ernæring, træningsfysiologi, neurofysiologi, styrketræning og generel sundhed. Udover hans stærke faglighed brænder Robin særligt for at formidle sundhed på en motiverende og inspirerende måde, hvor han møder den enkelte ud fra deres udgangspunkt. Derudover har Robin god erfaring med at coache og skabe rum for tryghed og tillid hvilket er en af kerneværdierne hos embla.

Health Coach

Nanna Sys Frier

Læs mere

Nanna er kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet. Hun har forsket i viden indenfor nedsat fertilitet og familiedannelse, og har løbende efteruddannet sig i mental sundhed og forebyggelse af stress, både som coach og mentor. Nanna vægter den personlige relation højt og har erfaring med at skabe balance i privat- og arbejdsliv gennem motivation, tillid, klar kommunikation og respekt. Koblingen mellem Nanna’s videnskablige baggrund og de mentale værktøjer danner grundlag for en fælles indsats mod et vedvarende vægttab. Privat bor Nanna i København K med sin hund Frank, spiller tennis og rider ofte ture i naturen.

Health Coach

Charlotte Severinsen

Læs mere

Charlotte har en kandidat i idræt og psykologi fra Københavns Universitet, og har således en bred viden indenfor idræt, træningsfysiologi samt psykiske og mentale udviklingsprocesser. Udover mange års erfaring som underviser i idræts- og bevægelsesfag på flere undervisningsinstitutioner, har hun erfaring som coach og mentor, og har blandt andet arbejdet med sårbare og udsatte unge, konflikthåndtering samt voksne som del af psykiatrien m.m. Charlotte er fagligt og personligt optaget af idrættens kvaliteter som betydningsfulde for kropslig dannelse og bæredygtige idrætsdeltagelser. Privat bor Charlotte i bofællesskab på Frederiksberg, og er førende i husets petanquedyst.

Health Coach

Benjamin Laudrup

Læs mere

Benjamin har baggrund i Idræt & Ernæring fra Københavns Universitet, med viden indenfor træningsfysiologi, styrketræning, ernæring og generel sundhed. Benjamin har igennem flere år hjulpet 500+ klienter i sit arbejde som personlig træner og coach, med særlig fokus på livsstil og vægttab. Med Benjamins drivkraft for at dele erfaring og viden, har han undervist på flere uddannelser inden for formidling, undervisning og bevægelseslære. Udover Benjamins nysgerrighed på mennesker og store passion for coaching og mentale forandringsprocesser, brænder han særligt for at guide og inspirere vores medlemmer til en sundere livsstil, ved at skabe et rum med tillid, åbenhed og motivation for forandring.


Health Coach

Anne Vibe

Læs mere

Som Ernæringsfysiolog, med en uddannelsesmæssig baggrund som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, samt en Kandidat i Human Ernæring, har Anne en solid faglig ballast, hvor hun arbejder både med evidens, samt hvad der fungerer bedst for den enkelte. Anne har solid erfaring i at vejlede i kost og vægttab, samt en stor forståelse for hvordan ernæring ofte er forbundet med sociale omstændigheder. Dertil er det hendes store passion at hjælpe med vaneændringer, der kan holde på den lange bane. I forbindelse med sin egen graviditet har Anne oplevet stor vægtøgning og efterfølgende vægttab, så hun har prøvet på egen krop hvor hårdt det er for kroppen med ekstra kilo, samt hvor svært det kan være at tabe sig. Anne er fra Vejle, men nu bosiddende i København på 11. år, hvor hun bor med sin mand og søn. I fritiden dyrker hun crossfit og nyder en stille stund med sit strikketøj.

Health Coach

Søren Seier

Læs mere

Søren har en kandidat i humanfysiologi og har en dybdegående viden inden for træningsfysiologi, ernæring, styrketræning og koblingen mellem fysisk aktivitet og sundhed. Han har stor erfaring inden for kredsløb- og styrketræning og vejledning af alle aldersgrupper med særligt fokus på medlemmer der ikke har den store erfaring med træning og kost. Udover dette er han altid er nysgerrig på at dygtiggøre sig inden for sundhedsfremme, forebyggelse og træning, og har udgivet flere videnskabelige artikler. Tidligere har Søren spillet fodbold på eliteniveau og privat bor han i København med sin kæreste og deres lille søn.

Health Coach

Sebastian Zabell

Læs mere

Sebastian har en bachelor i Ernæring og Sundhed samt en kandidat i Psykologi og Sundhedsfremme. Sebastian har målrettet sit studie til at fremhæve nuancerne i den komplekse overvægt ved at benytte evidens af den højeste kvalitet - og har derfor en bred viden inden for ernæring og de psykologiske elementer i og omkring sundhedsadfærd. Sebastian har desuden skrevet speciale inden for vægttabets psykologiske aspekter og brænder for at skabe livsstilsforandringer, der tilpasses den enkelte. Privat, har Sebastian tidligere spillet håndbold på eliteniveau og holder meget af at læse bøger samt se film og serier.

Health Coach

Louise Sørensen

Læs mere

Louise har en bachelor I Global Nutrition and Health og skriver lige nu speciale i sundhedsfremme og psykologi. Hendes speciale omhandler overvægt, etnicitet og køn. Dette afspejler hendes store interesse om kultur og det psykologiske sammenspil mellem menneske, samfund og sundhed. hun har igennem sit arbejde som sundhedskonsulent, træner og personlig træner tilegnet sig stor erfaring med coaching og vaneændring. Hun arbejder udfra en individ orienterettilgang, hvor forløbet er tilpasset den enkelte. Hun brænder for at skabe adfærdsændringer.

Health Coach

Kathrine Højgaard

Læs mere

Kathrine har en baggrund indenfor ernæring, sundhed & sygdom, hvor hun er uddannet klinisk diætist og har en kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Kathrine har stor erfaring med coaching og vaneændring. Med udgangspunkt i den enkeltes livssituation og ønsker, brænder Kathrine for at støtte og motivere den enkelte til at opnå mere glæde, sundhed og større livskvalitet gennem livsstils- og vaneændringer. Udover ernæring, har Kathrine også en stor viden indenfor fysisk aktivitet - særligt løb, hvor hun har god erfaring som løbetræner.

Medicinsk team

Sygeplejerske & screeningsansvarlig

Debbie Degn

Læs mere

Uddannet sygeplejerske i 2004 og anæstesisygeplejerske i 2014. Hun er vant til at bruge sin videnskabelige baggrund i kombination med at møde patienterne hvor de er, og i det møde skabe tryghed i en ellers vanskelig situation. Allervigtigst er det for hende, at klienterne føler sig mødt og taget i hånden under deres forløb. Debbie hjælper vores klienter med eventuelle bivirkninger og afholder de indledende samtaler. Hun har selv været i et efterfødsels-vægttabsforløb og kender på egen krop de udfordringer en sådan rejse afføder.

Sygeplejerske

Camilla Nygård

Læs mere

Camilla er uddannet anæstesisygeplejerske og har en stor viden omkring medicin og formidling. Hun er det gladeste menneske i landet og hendes smil er smittende. Camilla er en vaskeægte ja-hat og er en skattet medarbejder med sin it-snilde og engagement. Camilla bor på Amager med mand og to børn.

Sygeplejerske

Liv Anthony

Læs mere

Liv er uddannet sygeplejerske og har før arbejdet i en akutmodtagelse og har set lidt af hvert. Liv har kastet sin kærlighed på IT og skal ind og læse tunge bøger på universitetet senere på året. Heldigvis for os vil hun fortsat hjælpe klienterne her hos os med sit empatiske og rare væsen og har et virkelig godt overblik.

Sygeplejerske

Charlotte Clement

Læs mere

Charlotte er uddannet anæstesisygeplejerske og er fagligt meget erfaren og modig. Hun er evigt smilende og utrolig omsorgsfuld.

Sygeplejerske

Marie Møller

Læs mere

Marie er uddannet sygeplejerske og har en baggrund som behandlersygeplejerske og er ydermere uddannet kostvejleder. Hun er entusiatisk på sine klienters vegne og meget empatisk. Marie har altid haft en stor interesse for sundhed og træning og har længe ledt efter et sted som embla, hvor hun kan kombinere sine uddannelser. Marie bor i Valby med mand og deres to små børn.

Sygeplejerske

Christina Nielsen

Læs mere

Christina er uddannet sygeplejerske og har en stor viden omkring formidling og har endda undervist i medicinhåndtering. Men allervigtigst er Christina omsorgsfuld og flink hele dagen lang og brænder for at passe godt på vores søde medlemmer. Privat bor Christina på Amager med kæreste, bonusbørn, hund og hele 3 altaner.

Sygeplejerske

Julie Boje

Læs mere

Julie er uddannet sygeplejerske og kommer med en bred viden indenfor sundhedsfremme, kost og sundhed. Julie har selv et stort vægttab bag sig efter 2 graviditeter, og ved hvad det kræver at opnå et vægttab samt vedholde det. Julie er fuld af energi og findes ofte med en danskvand i hånden. Privat bor Julie med sin mand og to små børn i Lyngby.


Sygeplejerske

Sandra Møller

Læs mere

Flinke Sandra er uddannet sygeplejerske og har en bred viden inden for sundhedsfremme og forebyggelse af sygdomme. Sandra er god til til at se menneskers forskelligheder og behov, og det kommer vores medlemmer til gode. Privat bor Sandra på Frederiksberg og er en vaske ægte yogi.


Sygeplejerske

Sigrid Krarup

Læs mere

Sigrid er den jordnære Thybo bosiddende i København og er habil gymnast og kan spankulere rundt på hænder som var det det mest naturlige i verden. Om hun også løber og klatrer - ja. Hvor hun finder timerne i døgnet vides ikke. Fagligt har Sigrid været nysgerrig på sundhed i forskellige kontekster og kulturer og har haft Israel, Grønland og Palæstina som kontor.

Sygeplejerske

Simone Frost

Læs mere

Simone er både sygeplejerske og idrætslærer. Hun sætter en stor ære i at vejlede og hjælpe andre mennesker og er tillidsfuld og ærlig og oser af ro og nærvær. Udlandet trækker tit og Simone har snart rejst verden rundt og har sågar boet i USA, Norge og Australien. Når hun skal slappe af tager hun et smut til Klitmøller med et surfbræt under armen mod bølgen blå.

Sygeplejerske

Natascha Hansen

Læs mere

Natascha er vores utrættelige og evigt optimistiske sygeplejerske med en faglig baggrund som diabetessygeplejerske. Hun er fra Valby og formår på uforståelig vis at løbe og træne inden arbejde. Heldigvis er hun et helt almindeligt menneske som også har hang til det italienske køkken og et godt glas italiensk vin til.

Sygeplejerske

Søs Anja Larsen

Læs mere

Søs er evig optimistisk, umiddelbar som i 'what you see is what you get' og virkelig sjov. Søs er sygeplejerske og har en masse erfaring.

Sygeplejerske

Anne Sund

Læs mere

Anne er en erfaren sygeplejerske både fra hospitaler og fra private klinikker igennem sin karriere. Og så er hun ydermere uddannet coach og kostvejleder. Vi synes, kombinationen er perfekt. Anne elsker at møde nye mennesker og er empatisk, engageret og nysgerrig på medlemmernes historie. Fritiden bliver brugt på Annes have, rejser, træning, familien og deres næsten lydige hund.

Sygeplejerske

Sofie Petersen

Læs mere

Sofie har været sygeplejerske i 15 år og har efterhånden set lidt af hvert. Hun sætter en ære i altid at være professionel, imødekommende og omsorgsfuld. Sofie bor på Amager med sin mand og to halvstore børn, hunden Kirsten og en masse høns. Men dem kender vi ikke navnene på.

Læge

Søren Nielsen

Læs mere

Søren er uddannet læge fra Københavns Universitet, og efter endt studie arbejdet på både intensive-, børne- og akutafdelinger rundt omkring i Danmark. Søren er tilmeld uddannet militærlæge samt certificeret helikopterlæge, og har gjort tjeneste i søværnet. Udover embla, er Søren tilknyttet Aarhus universitet hvor han arbejder med innovation indenfor biomedicinsk design. Søren er en utrolig intelligent, faglig dygtig og empatisk mand. Privat er han familiefar til fire og bor i naturskønne omgivelser i Jylland.

PhD, MPA & Læge, Chief Medical Officer

Henrik Gudbergsen

Læs mere

Henrik er uddannet læge og PhD fra Københavns Universitet. Henrik har specifikt forsket i hvordan medicin og kostændringer kan anvendes til at fastholde vægttab. Henrik har skrevet mere end 60 videnskabelige artikler og rådgivet flere både større og mindre sundhedsvirksomheder. Henrik har også en kandidat i offentlig administration og har solid klinisk erfaring.

Rådgivere

Advisor

Sune Nielsen

Læs mere

Med baggrund fra Copenhagen Business School, har Sune været med til at bygge en af nordens største internationale success historier indenfor private lægeklinikker op i adskillige lande. Med en enorm viden og præcision evner Sune at bygge etiske og solide virksomheder i et højtreguleret og klinisk fagområde. Vi er rigtig glad for, at Sune støtter vores rejse og hjælper embla med, at blive en skalerbar international virksomhed.

Advisor

Ian McNicoll

Læs mere

Ian har mere end 40 års erfaring bag sig, uddannet almenpraktiserende læge og er til daglig CCIO ved Inidus limited, CEO ved freshEHR og Director openEHR International. Ian er de førende eksperter indenfor klinisk informatik og har arbejdet med en række af de største og mest innovative selskaber rundt om i hele verden.

Advisor

Birger Haarbrandt

Læs mere

Birger er til daglig Product Manager ved HiGHmed og VitaGroup, som har ansvaret for en række af de store sundhedsinitiativer i Tyskland og universitetshospitalerne. Han er board member ved openEHR International og har været med til at udvikle en af de førende data-platforme, EHRBase, til international standardisering af klinisk data.

Stifterne

Stifter, Co-CEO | Produkt & teknologiansvarlig

Laust Wilster Axelsen

Læs mere

Med en baggrund fra IT universitetet har Laust arbejdet med software indenfor sundhedssektoren de sidste 10 år og har bl.a. været arkitekt bag et norsk medicinmodul, adskillige journalsystemer, mobile patient app’s og har leveret sundhedstjenester til millioner af patienter og mere end 25.000 sundhedsfaglige.

Laust har i 7+ år været topchef i en større IT koncern og har en solid erfaring med ledelse, at sætte mål og arbejde struktureret mod dem. Hos embla har Laust ansvaret for de bagvedliggende systemer og produkter. Privat er han far til tre og bor med sin kone i Virum.

Stifter, Co-CEO | Læge og forretningsansvarlig

Nicholas Syhler

Læs mere

Nicholas er uddannet læge ved Københavns universitet, sidder i teknologi advisory board ved medicin.dk, og har brugt hans karriere på, hvordan man kan forbedre medicinsk behandling, herunder GLP-1-receptor agonister med digitale løsninger. Nicholas har tidligere arbejdet hos Novo Nordisk. 

Hos embla har han det overordnet ansvar for vores medicinske behandling. Udover Nicholas’ lægegerning er han også mentor ved Copenhagen Business School. Privat har Nicholas to børn med sin kone og bor i naturskønne omgivelser, hvor han nyder en god løbetur.

Vil du med på teamet?
Se ledige stillinger

Vi er mange, som kæmper for en sund tilværelse

Vi støtter og samarbejder med

Hos Embla støtter vi og giver tilbage til de organisationer, som tager sig af os alle.

Hjerteforeningen
Hjerteforeningen
Gigtforeningen
Gigtforeningen
Julemærke hjemmene
Julemærke hjemmene
Adipositas foreningen
Adipositas foreningen