Din embla app, er din online adgang til et varigt vægttab

Ubegrænset online adgang til dit online sundhedsteam. Track dit vægttab og følg din udvikling. Før logbog over søvn, kost og motion. Find lækre opskrifter på mad, snacks og meget mere som passer til din vægttabsrejse.

telefon i hånd med embla app

App'en gør din vægttabsrejse let som en leg

Før logbog over dine måltider, din motion, din søvn og følg dit fremskridt. embla’s app gør det nemt at tracke dit vægttab og holde styr på dine mål.

Du kan på hjemmeskærmen følge din udvikling som grafer. Vores medlemmer har nogle meget imponerende vægttabsrejser -og ved at visualisere dette, får man et flot overblik over progressionen.

embla ikon på telefon

Artikler, guides og råd kan du finde i vores app

I emblas læringsunivers finder du artikler, guides og gode råd, der er tilpasset netop der, hvor du er på din vægttabsrejse lige nu.

Vores coaches udvælger nogle vigtige artikler til dig, tilpasset lige præcis dit vægttabsforløb. Et vigtigt skridt på vejen til det sunde vægttab, er en forståelse af kroppen samt mekanismerne som finder sted både ved et vægttab.

se op figur

Book selv dine video-konsultationer, når det passer dig

Vores vægttabsforløb inkluderer ubegrænset video- og chat-konsultationer. Det betyder, at man som medlem kan mødes virtuelt via vores embla app, lige så ofte som man har behov for det. Vi anbefaler, at man booker en konsultation hver 2 - 3 uge, og løbende et par gange om ugen skriver med coachen via vores chat. Både de gode og mindre gode dage kan deles - vi hepper og følger vores medlemmer igennem det hele.

video-konsultation

Din coach, sygeplejerske, læge og værktøjer i samme mobile app

Når man booker konsultationer og sundhedssamtaler via vores app, afholdes de direkte fra app'en. Når man er i et vægttabsforløb, så følger dit behandlingsteam med, i de aktiviter du indtaster - og i samråd med dig, hjælper dig på bedst mulig vis med, at fastholde det sunde og langvarige vægttab. Ganske enkelt, har vi samlet alt i ét. Vi er Danmark eneste 100 % virtuelle vægttabsklinik - og vi er meget stolte af vores program, coaches og behandlingsteams.

kvinde på vægt

Online univers med opskrifter og lækre snacks

Det kan være vanskeligt at finde opskrifter som passer til et vægttabsforløb. Hvad skal man spise? Hvordan sikre man sig, at kroppen får noget sundt som også smager godt? Vi har samlet en række opskrifter som vi aktivt bruger i vores vægttabsforløb, så du altid har nogle gode bud på, hvad man kan spise. Det er både familievenlige retter, retter hvis man er vegetar og meget mere. Med god inspiration, gode ideer og effektive metoder - gør app'en din vægttabsrejse let som en leg.

mad, opskrifter og spise

Download vores gratis mobile app

Vi har udviklet vores egen mobile app, som er en støtte undervejs i et vægttabsforløb. Vores coaches og behandlingsteams bruger den som kommunikationsplatform mellem medlemmer og embla. Udover kommunikation, så anvender vores medlemmer app'en dagligt til tracking af søvn, vægt, kost, aktivitet og en række andre ting. App'en er gratis og anvendes til vores medicinsk vægttabsforløb. Som medlem er det din online adgang til et varigt vægttab.

apple app store appembla app google play
embla ikon på telefon
kærlighed vægttab

Vi er eksperter

Vi har arbejdet med vægttab i rigtig mange år. Forløbet er udarbejdet af nogle af de førende forskere, læger og personer bag de nyeste studier indenfor området. Vi anvender kun metoder, som er funderet i videnskaben.

Læs mere
smiley

Mød holdet

Vi er enormt stolte af de dygtige mennesker, som udgør vores klinik. Med et stort fokus på faglighed og nærvær, har vi sammensat en gruppe eksperter som kan hjælpe dig hele vejen igennem et vægttabsforløb.

Læs mere
telefon hvid

Book din gratis sundhedssamtale

Man kan altid booke en gratis sundhedssamtale med én af vores sygeplejersker, som kan fortælle mere om forløbet og kortlægge om vi er den rigtige valg for dig.

Tilmeld