20% rabat på din første måned, når du bruger kampagnekode NOVEMBER30
20% rabat på din første måned, når du bruger kampagnekode NOVEMBER30

Embla-appen er din adgang til et varigt vægttab

Ubegrænset adgang til hele dit online sundhedsteam. Før logbog og se dine fremskridt direkte i appen. Find lækre opskrifter og et vidensbibliotek, der er skræddersyet til, hvor du er i forløbet. Mød andre medlemmer, og del erfaringer og support, når I har brug for det.

embla | din medicinske vægttabskllinik
Vores app er gratis at hente og giver dig uden beregning mulighed for bla. at føre logbog over dine fremskridt og læse udvalgte artikler fra vores vidensbibliotek. Som betalende medlem bliver appen låst op med yderligere funktionalitet og indhold. Du får f.eks. adgang til Embla-community, hvor du kan møde andre medlemmer og dele erfaringer og få support.
Book gratis samtale

Vores mobile app til iOS og Android

Vi er der for dig, når du har brug for det

Med Embla får du et 100% online forløb, og du har altid adgang til din faste coach og hele sundhedsteamet i lommen. Som medlem får du adgang til smart data omkring dine fremskridt, ligesom du får adgang til vores vidensbibliotek, der er skræddersyet til, hvor du er i forløbet.

  • Dit sundhedsteam er altid lige i lommen. Du får kontakt til os via chat og video direkte i appen
  • Adgang til Embla community, hvor du kan søge råd og support hos andre medlemmer, som er på samme rejse
  • Adgang til vores vidensbibliotek, der er skræddersyet til, hvor du er i forløbet
  • Appen er perfekt til at spore dine fremskridt og give support og information igennem hele dit forløb
Hvorfor skal jeg bruge en app?

Vores app gør din rejse nem og bekvem

Book video-samtaler når det passer dig
Vores vægttabsforløb inkluderer et ubegrænset antal video- og chat-samtaler med dit behandlingsteam. Det betyder, at du som medlem kan mødes virtuelt med os via vores Embla-app lige så ofte, du har behov for det. Vi anbefaler, at du booker en samtale mindst hver 2. - 3. uge og løbende et par gange om ugen skriver med din coach via vores chat i appen. Både de gode og mindre gode dage kan deles - vi hepper og følger vores medlemmer igennem det hele.
1
video-konsultation
kvinde på vægt
2
Tag din coach, sygeplejerske og læge med i baglommen
Når du booker samtaler via vores app, afholdes de også direkte i appen. Når du er i et vægttabsforløb, følger dit behandlingsteam med i de aktiviteter, du indtaster - og hjælper i samråd med dig med at fastholde det sunde og langvarige vægttab. Ganske enkelt har vi samlet alt i ét.
Følg dit fremskridt
Før logbog over dine måltider, din motion, din søvn og følg dit fremskridt. Emblas app gør det nemt at tracke dit vægttab og holde styr på dine mål.
3
se op figur
mad, opskrifter og spise
4
Online univers med opskrifter og lækre snacks
Det kan være vanskeligt at finde opskrifter, som passer til et vægttabsforløb. Vi har samlet en række opskrifter, vi aktivt bruger i vores vægttabsforløb, så du altid har nogle gode bud på, hvad du kan spise. Der er både familievenlige retter, retter til dig, der er vegetar og meget mere. Med god inspiration, gode ideer og effektive metoder - gør appen din vægttabsrejse let som en leg.
Find inspiration og gode råd i vores vidensbibliotek
I Emblas vidensbibliotek finder du artikler, guides og gode råd, der er tilpasset netop der, hvor du er på din vægttabsrejse lige nu. Vores coaches udvælger nogle vigtige artikler til dig, tilpasset lige præcis dit vægttabsforløb. Et vigtigt skridt på vejen til det sunde vægttab er en forståelse af kroppen og de mekanismer, der arbejder under dit vægttab.
5
embla figur fod
Book gratis samtale

Vi er glade for vores medlemmer, og de er glade for os!

Vores bedømmelser

Vores mange medlemmer viser stor tillid, når de vælger os til at hjælpe dem på deres vægttabsrejse. Vi har målet om at leve op til deres forventninger om et komplet vægttabsforløb med resultater.
4.9
apple app store app
4.8
5.0
embla app google play