Kontakt os

Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål?

Vi vil altid gerne svare på spørgsmål og være så behjælpelige vi kan. Ønsker du, at tilmelde dig en gratis sundhedssamtale kan du gøre det via tilmeldingen.

Vi får en den henvendelser, så her er svar på nogle ofte-stillede-spørgsmål.

Kan man tilmelde sig og få medicin uden coaching?
Nej. Hos medlem hos embla får du en samlet pakke, da medicinen ikke kan stå alene. Vi arbejder mod et langvarigt og holdbart vægttab, og der skal flere komponenter end medicin til det.

Er der en aldersgrænse?
Ja. Vi behandler kun personer i aldersgruppen 18 - 70 år.

Kan alle blive medlem hos embla?
Alle er velkommen til at download vores gratis app, men man skal igennem en screening for, at kunne blive medlem. Vi tilbyder kun medicinsk vægttabsforløb til personer som forsvarligt kan startes op på medicinen, har BMI 30+ samt en række andre kriterier.

Jeg bor langt væk, kan jeg være medlem?
Ja. Vores vægttabsforløb er 100 % virtuelt, så vi mødes via video, telefon og chat. Bo du på landet, i storbyen eller alt derimellem har du fortsat samme tilgængelighed til embla.

Hvad koster det?
Se priserne på vores vægttabsforløb her. Udover omkostninger til embla, skal man betale for medicinen på apoteket.

Tjener embla penge på medicinen?
Nej. Vores forretningsmodel er baseret på vores vægttabsforløb og vi tjener ikke penge på, at udskrive medicinen, tilskud fra det offentlige sundhedsvæsen eller tilsvarende. Vi har vores egne læger, sygeplejersker, coaches osv. ansat.

Kan/skal jeg henvises til embla af egen læge?
I Danmark betragter man ikke overvægt som en sygdom, derfor er der bl.a. ikke en henvisning til en behandling hos os. Vi er en autoriseret privat lægefaglig klinik.

Tusind tak for din henvendelse. Vi vil vende tilbage snarest muligt.
Oops! Noget gik galt da du prøvede, at sende formularen