For sundhedsfaglige

Hos Embla hjælper vi de patienter, der lever med svær overvægt til at opnå og fastholde et sundt vægttab. Vi gør op med myten, at overvægt er selvforskyldt, og man ‘bare skal spise mindre og løbe mere’.

embla | din medicinske vægttabskllinik

Embla-program

Hvad består den af?

Vores team består af 45 ansatte og alle i forløb hos Embla får tilknyttet læge, sygeplejerske, og sundhedscoach.

Vi tilbyder et program, der omfatter individualiseret sundhedscoaching inden for mental sundhed, kost, motion, søvn og medicinsk behandling.

Forløbene er superviseret af psykolog for dem, hvor der er behov for en særlig indsats på den mentale del.

Mange søger de nye medicinske behandlingsmuligheder, herunder Wegovy, for at hjælpe deres vægttabsrejse. Vi ser medicinsk behandling som et vigtigt nyt værktøj, der skal bruges på den rigtige måde – som et supplement til livsstilsændringer, men aldrig som en selvstændig indsats. Nogle ønsker lægebehandling hos deres egen læge og andre ønsker det fra os. Vi hjælper alle sammen. Til dem, der er i behandling med Embla, individualiserer vi doseringen af medicin, så bivirkninger minimeres samtidig med, at der opnås et sundt vægttab. Mere end 98% af vores medlemmer når deres mål med 0,5 mg til 1,0 mg semaglutid og behøver ikke de højere doser på 1,7 mg eller 2,4 mg. Vores hypotese er, at dette skyldes vores intensive coachingproces.

En bivirkning af vægttab er galdestensanfald. Risikoen for et anfald er større, hvis vægttabet er for hurtigt. Vi tilstræber derfor et vægttab på 0,5 kg til 1,0 kg om ugen for at mindske risikoen for galdestensanfald.

Embla-program

Vi tilbyder to kurser på Embla:

Vægttabsforløb

Om 600 kr - for dem, som har et BMI 27+ som ønsker et coaching alene eller coaching hos os og medicin hos egen læge.

Medicinsk vægttabsforløb

Om 950 kr - for dem som ønsker den komplette medicinske vægttabspakke inkl. hjælp fra både læger, sygeplejersker, coaches mfl.

kontakt os

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring Embla, hvad vi tilbyder dem med svær overvægt, hvad dine patienter gennemgår hos os eller generelt omkring behandling af svær overvægt, så er du velkommen til at kontakte os.

kontakt@joinembla.com