embla logo

Embla GO - kampagne

Det er vigtigt at få en sund start på livet - og derfor har vi valgt at unge mellem 18-25 år får en række fordele med embla’s vægttabsprogram. Du sparer 50 % på forløbet, det synes vi er god service. Dit BMI skal fortsat være 30+.

dansende medlem

Vores program

Vi sætter en stor ære i den gode relation, at være tilgængelig og yde et højt serviceniveau. Vores vægttabsforløb har ingen bindingsperiode og intet opstartgebyr. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man indstiller sig på en vægttabsrejse med henblik på minimum 8 - 12 måneders kontinuerligt forløb. I vægttabsforløbet tilknyttes du en personlig coach, læge og sygeplejerske som vil følge dig tæt. Hele forløbet er virtuelt og din adgang til embla sker via vores mobile app. Læs mere om forløbet eller mød vores team. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang, med din sidste vægttabsrejse.

ansigt figur
Embla GO - vægttabsforløb
475 kr/md* (50% rabat)

Er du mellem 18-25 år? Hvis ja, tilbyder vi en total vægttabspakke med recept til medicin (medicin ikke påkrævet), coaching inklusiv vejledning for kost, motion, væske, søvn og aktivitet. Full adgang til mobil embla app, læringsbibliotek etc.

Behandlingsteam
  • Fast coach
  • Sygeplejerske
  • Læge
Kommunikation i app
Funktionalitet
Behandlingskomponenter
*) Prisen er ekslusiv prisen for medicin som skal hentes på apoteket. Du skal forvente ca. 900 - 1.150 kr/md alt efter dosis og lægemiddel. Medicin er ikke påkrævet, man kan modtage coaching alene.

Kan jeg blive "embla GO" medlem?

Du kan trykke på "Tilmeld" øverst til højre, herfra vil du starte tilmeldingsprocessen. Vi skal sikre, at du kan tåle forløbet og derfor skal vi spørge dig om nogle indledende spørgsmål. Eksempler på krav er, at du skal have et BMI over 30.0, være mellem 18 og 25 år gammel og ikke være gravid. Tilmeldingen tager 1 - 2 minutter, hvor du til sidste booker en video-konsultation med én af vores dygtige sygeplejersker på et tidspunkt som passer dig. Du kan allerede nu hente embla app'en gratis. Det kan være en god ide, så du lærer systemet godt at kende. Vi får ofte spørgsmål om man kan starte et medicinsk vægttabsforløb i opløbet til, at man bliver overvægtig f.eks. hvis man har BMI 28-29. Vi følger de anbefalede danske kliniske retningslinjer og heri angives det, at behandlingen er forbeholdt BMI 30+. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og de kliniske retningslinjer. Ønsker du ikke at anvende medicin, kan du sagtens være embla GO medlem - så sparer du pengene du ellers skulle betale på apoteket.

kærlighed vægttab

Vi er eksperter

Vi har arbejdet med vægttab i rigtig mange år. Forløbet er udarbejdet af nogle af de førende forskere, læger og personer bag de nyeste studier indenfor området. Vi anvender kun metoder, som er funderet i videnskaben.

Læs mere
smiley

Mød holdet

Vi er enormt stolte af de dygtige mennesker, som udgør vores klinik. Med et stort fokus på faglighed og nærvær, har vi sammensat en gruppe eksperter som kan hjælpe dig hele vejen igennem et vægttabsforløb.

Læs mere
telefon hvid

Book din gratis sundhedssamtale

Man kan altid booke en gratis sundhedssamtale med én af vores sygeplejersker, som kan fortælle mere om forløbet og kortlægge om vi er den rigtige valg for dig.

Tilmeld