Livet efter medicin:
Embla Embrace

At vedligeholde et vægttab kan være den mest udfordrende del af vægttabsrejsen. Hos Embla muliggør og støtter vi din nye livsstil efter du har opnået dine vægttabsmål.
embla | din medicinske vægttabskllinik

Din vedligeholdelse af vægttabet

Hvad skal der ske, efter jeg har været i forløb hos Embla?

Det er naturligt at spørge - "Hvad sker der, når jeg ikke længere er på medicin?". Tiden efter du har nået dine mål kan være udfordrende, og så er det her, at det er vigtigt at huske at benytte de værktøjer, som din coach har givet dig. For dem, der har gennemgået et forløb hos os, tilbyder vi et simpelt og billigere tilbud om, at modtage support og forblive en del af Emblas community.

Step 1

Medicinsk vægttabsforløb + coaching

Step 2

Coaching-forløb

Step 3

Embla Embrace-forløb

Forløbet

Hvad får du gennem Embla Embrace?

Online Coaching

1 x måneden

Chat

Mulighed for at komme tilbage i forløb hvis kiloene skulle snige sig på igen

Virtuelt vægttabsunivers

Track og følg dine fremskridt

Opskrifter og artikler i et sted

Kontakt din coach via mobil-app

Embla Community

Støt og motiver hinanden

Mød andre medlemmer

Del dine oplevelser og tips/tricks

Råd fra lægen

Hvorfor blive en del af Embla Embrace?

Henrik Gudbergsen
Doctor, Chief Medical Officer
Undersøgelser viser, at når et medlem har nået sin målvægt eller mål-BMI og er trappet ud af medicinen, er der fortsat meget at arbejde med når vægten skal holdes ved lige uden medicin.

Succesen i at bevare et vægttab kommer af ikke at stoppe medicin og coaching samtidigt, da der stadig kan være mulige tilpasninger og udfordringer på vejen. I dette tilfælde er det varmt anbefalet, at forblive i coaching og få rette support og guides til at bistå de små udfordringer der former sig. Der er ikke en klar tidslinje eller tommelfingerregel for, hvor længe man skal blive på Embla Embrace, men vi anbefaler at se Embla Embrace som et sikkerhedsnet og en forsikring for dit holdbare vægttab.
Ikke medlem af Embla endnu?
Lær mere om Embla-forløbet
Ingen binding, aflys du ønsker

Embla Embrace-forløb

Efter at have nået dine vægttabsmål med Embla, tilbyder vi en nem og billig måde, hvorpå du kan fortsætte med at modtage vores støtte og opretholde dit vægttab. Det bliver meget nemmere at vedligeholde dine nye sunde vaner, når du tjekker ind med din træner en gang om måneden og registrerer dine fortsatte fremskridt i Embla-appen.

Derudover giver Embla Embace-medlemskab dig sikkerhedsnettet for at kunne vende tilbage til vores fulde program, inklusive medicin, hvis du skulle få brug for det.

Embla Embrace-forløb
399kr
/ årligt
Løbende support for under 10kr om ugen

Adgang til din coach

Adgang til communities

Adgang til artikler og opskrifter i Embla appen

Adgang til alle dine data i appen

Vedligehold af vægttab

Udtrapning af medicinen:
Kamillas historie

“Det primære var helt klart at tabe mig, men det var jo drevet af at få højere livskvalitet.”
Kamilla
Medlem hos Embla siden august 2022
Læs Kamillas historie
Processen

Hvad vil vi fokusere på?

Medicin

Når du er trappet ud af medicinen, træder du ind i step 5, vedligeholdelsesperioden. Dette stadie er ofte overset, men hos Embla fokuserer vi særligt på at vedligeholde dit vægttab. Perioden efter du opnår dine vægttabsmål kan være udfordrende, og her er det vigtigt at huske at bruge de værktøjer, din coach har givet dig.

Ernæring

I den første periode uden medicin er det en god ide at se tilbage på de parametre, der hjalp dig til mere ro, øget energy og fx bedre søvn. Det har ikke kun været medicinen som har tilskrevet til denne succes, men det har dine vaneændringer og ernæringsmæssige valg også. Din coach, værktøjer samt communities vil støtte dig til at holde vægten.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet er en essentiel faktor til at holde vægttabet. Planlæg og prioritér dine fysiske aktiviteter, om det er gåture, løb, cykelture eller holdtræning. Alt tæller. Og hvem har nogensinde fortrudt en træning? Kroppen og hjernen føler sig bedre tilpas efter en fysisk aktivitet.
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe skal jeg blive på Embla Embrace?

Vi anbefaler at man forbliver på Embla Embrace på ubestemt tid. Undersøgelser viser, at vedligeholdelse af vægttab er den mest udfordrende del. Vi er klar til at gribe dig, hvis du mangler support eller ekstra støtte og med Embla Embrace har du altid muligheden for at komme tilbage i det fulde program hvis det bliver et behov.

Hvilke sideeffekter er der, ved at stoppe på medicinen?

Nogle vill opleve sult en smule mere. Men ikke alle. Når du udtrapper medicinen, kan det ændre måden du føler mæthed på og her er dine nye vaner vigtige at få i spil. Din coach vil også være der i forbindelse med din udtrapning så I sammen finder den helt rigtige balance for dig.

Hvad sker der, hvis jeg behøver coaching igen?

At komme tilbage til coachingforløbet er altid muligt. Du får 20% hvis du vil returnere til coachingforløbet efter endt forløb. Det er dit sikkerhedsnet; det er op til dig sammen med din coach at bekræfte at dette er den rigtige fremgangsmetode for dig.

Hvornår kan jeg forvente at starte Embla Embrace-forløbet?

Når du er trappet ud af medicinen og ikke længere har brug for den. Når du har nået dine mål, føler dig tilfreds med dit vægttab og er trappet ud af medicinen, så kan du fortsætte videre til Embla Embrace. Blot informér din coach, og han eller hun vil tage sig af alt det praktiske!

Har du flere spørgsmål?

Kunne du ikke finde rette svar? Start en gratis konsultation eller chat med os.
Book en gratis konsultation